Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 16:28, 18 gru 2017

yolka napisał(a)
Uśmiecham się ciepło
Odwzajemniam uśmiech i zapraszam zęściej.

Dorota123 16:37, 18 gru 2017

Urszulla napisał(a)
W domu masz piękną dekorację, ale na zewnątrz też niezłe pomysły. Mi sie najbardziej podobają dekoracje szyszkowe. Róże masz pod choinkami, to ślicznie pomyślane.
Cieszę się, że przypadł Ci do gustu mój pomysł z okryciem róż. U mnie to po prostu zostało wymuszone moim planem dekoracji przed domem. Szyszkowe dekoracje też podobają się moim gościom, którzy w realu mnie odwiedzają.

Choinkę sama wyhodowałam, co roku mam żywą swoją jodełkę.
Dorota123 16:49, 18 gru 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Choinki z gałązek jako ochrona róż? Cudnie to wymyśliłaś
Podzielę się pomysłem. Najpierw związałam ciasno różę, później wbiłam wysokiego kołka, który ma stabilizować przyszłą choinkę. 2 gałęzie, które zostały odcięte od pnia przyłożyłam do związanej róży, je również mocno związałam w 2 miejscach. Krótsze gałązki wciskałam w stworzoną konstrukcję tak, żeby utworzyć kształt choinki.

Dorota123 16:58, 18 gru 2017

yolka napisał(a)
Przyznaję się, myślałam, że to choinki nie jestem zbyt uważna...
Nawet osoby stojące obok niby choinek nie zauważają, że one tam nigdy nie rosły. Dopiero jak im o tym powiem zaczynają się lepiej przyglądać.

sylwia_slomc... 19:53, 18 gru 2017

Choineczkę już ubrałaś, my dzisiaj też, ale nasza sztuczna z przymusu, bo jak raz czy dwa mi się żywej zachciało to astma chciała mnie udusić i pokój musiał być zamknięty....chromolę choinkę na która popatrzyć nie mogę Twoja cudna
Dorota123 21:10, 18 gru 2017

JoannA napisał(a)
Cudowne dekoracje Dorotko.
Przez chilę poczłam się jak w zaczarowanej krainie. Odrobina śniegu jeszcze potrzebna i będzie świąteczna magia.
Pozdrawiam
Rzeczywiście przydałoby się śniegu na święta, ale na to nie mamy wpływu. Trochę bieli załatwiłam sobie dekoracjami. Za miłe słowa dziękuję i pozdrawiam przed świątecznie.

Dorota123 21:17, 18 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Matko ile stron się cofałam i cofałam, a Ty narzekasz , że mało wpisów?
Przepięknie i niepowtarzalnie u Ciebie. Dekoracja na komodzie, na parapecie, na piecu, na różach......niesamowita Jesteś Szkoda, że daleko bo bym Cię wynajęła na dekorowanie ogrodu
Mam nadzieje , że Mężuś docenia jaki ma skarb w domu. Przezdolna Jesteś i niesamowicie pomysłowa. Dekoracja z kul szyszkowych z białą wstążka, prawie jak dekoracja ślubna
Wiesz ja jak się rozpędzę z dekoracjami to trudno mnie powstrzymać, czasem się zastanawiam, czy nie wskazane byłoby trochę umiaru. Oj czy docenia? nie wiem, w każdym razie już mi nie przeszkadza zrobił się bardziej tolerancyjny. Za miłe słow Sylwio bardzo dziękuję.

My też w pierwszy dzień kichaliśmy w pokoju choinkowym, ale nam już przeszło. Ja bardzo lubię żywe choinki dlatego posadziłam i ciągle dosadzam następne, żeby mieć swoje, świeże i pachnące.
Dorota123 21:24, 18 gru 2017

Gardenarium napisał(a)
Magia Świąt. Mistrzostwo
Miło mi Cię gościć w moim wątku Danusiu, a pochwała z Twoich ust wiele dla mnie znaczy.

paniprzyroda 21:25, 18 gru 2017

Ależ kolorowo i świątecznie, nie wiadomo, co oglądać najpierw Mnóstwo fajnych dekoracji i inspiracji. Napracowałaś się, ale dla takiego efektu warto
22:27, 18 gru 2017
Dorotko masz niesamowity talent.Twoje dekoracje zachwycają.
Powinnaś wystąpić ze swoim ogrodem i talentem florystycznym w programie "Maja w ogrodzie" czy "Rok w ogrodzie".Takie cuda powinni wszyscy zobaczyć,nie tylko my tutaj na forum
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies