Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 19:52, 19 paź 2014

Benia napisał(a)
Witaj Dorotko, ładne u Ciebie te jesienne barwy.
PS. przesyłkę odebrałam, dziękuję

Mam na zbyciu funkię zieloną z białym brzegiem, jesteś chętna? to podrzucę kiedyś na działkę do syna i dam Ci znać.
Dorota123 20:01, 19 paź 2014

Dziękuję wszystkim zaglądającym za miłe słowa, marzy mi się, żeby mieć już urządzony ogródek i naprawdę cieszyć się nim, a nie tylko tyrać. Rozumie drobne poprawki, ale u mnie tylko pod świerkami, czyli na rabacie rh nie było rewolty, a moja 12 arowa działka została przeorana z dwóch stron doszczętnie, ale są też plusy. Urządzałam wszystko od nowa, inaczej, bogatsza o Wasze doświadczenia. Naprawdę wiele skorzystałam podglądając "tutaj"ogrody.
Benia 20:52, 19 paź 2014

Dorota123 napisał(a)

Mam na zbyciu funkię zieloną z białym brzegiem, jesteś chętna? to podrzucę kiedyś na działkę do syna i dam Ci znać.

Dorotko, ja od Ciebie wszystko co na zbyciu mogę przygarnąć
Nie jestem wybredna, miejsca też mam aż nadto więc nie mówię NIE a jestem jak najbardziej na TAK
Pozdrawiam
Benia 20:54, 19 paź 2014

Dorotko, a ta woda w tle na Twoim profilowym zdjęciu, to może Chańcza?
Dorota123 21:00, 19 paź 2014

Benia napisał(a)
Dorotko, a ta woda w tle na Twoim profilowym zdjęciu, to może Chańcza?

Zdjęcia robiliśmy w Koprzywnicy z wieży, specjalnie pojechaliśmy popatrzeć na zachód słońca. Był śliczny, widoki nas nie zawiodły.
Benia 20:17, 20 paź 2014

Dorota123 napisał(a)

Zdjęcia robiliśmy w Koprzywnicy z wieży, specjalnie pojechaliśmy popatrzeć na zachód słońca. Był śliczny, widoki nas nie zawiodły.

O widzisz a ja wzięłam te widoki za zupełnie inne okolice
Ładnie wyszło
Ty to masz nie tylko talent ale i intuicje gdzie stanąć żeby ładnie było że tak powiem
Iwk4 00:18, 21 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję wszystkim zaglądającym za miłe słowa, marzy mi się, żeby mieć już urządzony ogródek i naprawdę cieszyć się nim, a nie tylko tyrać. Rozumie drobne poprawki, ale u mnie tylko pod świerkami, czyli na rabacie rh nie było rewolty, a moja 12 arowa działka została przeorana z dwóch stron doszczętnie, ale są też plusy. Urządzałam wszystko od nowa, inaczej, bogatsza o Wasze doświadczenia. Naprawdę wiele skorzystałam podglądając "tutaj"ogrody.

I warto było. Teraz rabatki bardziej cieszą oko.
ewsyg 22:43, 21 paź 2014

Dorotko, tyle kwiatów jeszcze kwitnie, a tu oziębienie i śnieg zapowiadają. Szkoda
Dorota123 19:34, 22 paź 2014

Dziękuję Iwonko.
Ewo, wzięłam 2 dni urlopu i mimo że kwiatki kwitły wycinałam i wyrywałam za koleją. Kompostownik załadowany po moje ramie, a jaki kolorowy. Przekopali mi kanalizację, więc urządzam kolejną rabatkę - przedłużenie tej co robiłyśmy sobie zdjęcia. Pogoda już się skiepściła, leje u nas okropnie i dzień coraz krótszy, nie ma kiedy popracować w ogródku.
Donia72 19:37, 22 paź 2014

Dorotko, pozdrawiam wieczorową porą