Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

Madzenka 18:23, 25 wrz 2014

Napisz proszę na prive ile zapłaciłaś za kreatynę na Twoje włosy i jakiej firmy środkami ci robili. Ja robię co 6 miesięcy od kilku lat i nie wyobrażam sobie mojej czuoryny bez tego zabiegu... Farbowanie, roostowanie i siwe wlosy.... Bez keratyny szopa....

A tak po ogrodowemu jak się miewa Jude?
popcorn 19:07, 25 wrz 2014

Wow jakie prace szydełkowe! Kobieta Renesansu, ie ma co! pozdrawiam!
stychaz 19:16, 25 wrz 2014

aage napisał(a)

Dziękuję za opinię. Przy następnej wizycie podpytam mojego fryzjera co i jak. Naturalne włosy masz podatne na skręt? czy chodziło tylko i wyłącznie o nadanie gładkości? Jak cenowo kształtują się takie zabiegi?

Buziam

Naturalne włosy mam generalnie do d... górna warstwa i boki są proste a tył (po ciąży) jest aż za bardzo podatny na skręt
Cenowo, to zależy od salonu, kosmetyków i długości włosów ale generalnie jest to wydatek rzędu kilku stówek.
katiaxx 20:46, 25 wrz 2014

Ewuś jak się fryz trzyma ?

Ja nienawidzę fryzjerów. Chodziłam lata temu, nosiłam gazety ze zdjęciami; tłumaczyłam że jak nicol kidman czy inna właśnie mocno na topie celebrytka a fryzjerka i tak ucięła jak umiała czyli tak jak 90 % klientów bo jak na pieczarkę modne to na pieczarkę choć chciałam zupełnie inaczej.
Potem trafiłam do jednej fryzjerki Ani, Ania słuchała ale tylko do czasu, teraz jak już stała się bogata i otworzyła 3 salon, tnie jak uzna za stosowne. I choć bardzo ją lubię to obcinam się sama. Efekt jest mocno mizerny ale przynajmniej parę groszy zostaje w kieszeni.

Też mi się marzą idealnie gładkie włosy oraz białe zęby.
Czasem prostuję ale nie często bo się palą etc.
może tez bym zastosowała taką kurację ?
No nie wiem, nie wiem

katiaxx 20:58, 25 wrz 2014

a tak w ogóle to chciałam dodać również że nie tylko nie chodzę do fryzjera ale również do kosmetyczki ale to już ze skąpstwa. Kiedyś chodziłam co miesiąc na zabieg henny a teraz sobie zakupiłam z żelu i strzelam sobie sama.

I właśnie teraz też tu sobie siedzę teraz elegancko z pijawkami zamiast brwi i sobie gawędzę chociaż chyba wszyscy poszli na emmiłość

żeby nie było że tak zupełnie o siebie nie dbam
lojalna_ 21:07, 25 wrz 2014

Nikogo nie ma wszyscy spia
ewakatowice 08:41, 26 wrz 2014

malkul napisał(a)
Ależ ty dokładnie i pięknie szydelkujesz. Jestem pod wrażeniem ogromnym

Jak robić cokolwiek to dokładnie i rzetelnie, taka natura
A umęczy człowieka
lojalna_ 08:53, 26 wrz 2014

Ewcia juz po kawce?

Ja juz po dwóch , prace stanęły w miejscu łobuzerka z cukru jest wrrrr ale ma byc od jutra ładnie i tego sie trzymam
ewakatowice 08:55, 26 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)
Napisz proszę na prive ile zapłaciłaś za kreatynę na Twoje włosy i jakiej firmy środkami ci robili. Ja robię co 6 miesięcy od kilku lat i nie wyobrażam sobie mojej czuoryny bez tego zabiegu... Farbowanie, roostowanie i siwe wlosy.... Bez keratyny szopa....

A tak po ogrodowemu jak się miewa Jude?

Jude do moje ukochana. Mam mocne i silne pąki, kwiat w rozkwicie utrzymuje się do tygodnia szczególnie teraz przy umiarkowanych temperaturach.
Doczytałam informacje, że pąki potrzebują dużo słońca aby się otworzy… przypuszczam, że ktoś pisząc ta opinie miał racje.
Ciężko rzetelnie się wypowiedzieć mając tak krótko styczność z różami… ba wszelakimi roślinami

Wiem, że zapach mnie zachwyca… kolor, trwałość. Chorób jakichkolwiek brak.
Jedynie łysy ślimak próbował zeżreć mi kwiatka ale… wyczaiłam, zniszczyłam i pilnowałam

Claire jest subtelniejsza, delikatniejsza….

reszta na pv
ewakatowice 08:59, 26 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Nikogo nie ma wszyscy spia

nie śpią nie śpią...

Jacyś wrażliwi ci pracownicy… jak będziesz miała płacić uwzględnij warunki pogodowe, aurę
hahhaha