Napisz proszę na prive ile zapłaciłaś za kreatynę na Twoje włosy i jakiej firmy środkami ci robili. Ja robię co 6 miesięcy od kilku lat i nie wyobrażam sobie mojej czuoryny bez tego zabiegu... Farbowanie, roostowanie i siwe wlosy.... Bez keratyny szopa....
Naturalne włosy mam generalnie do d... górna warstwa i boki są proste a tył (po ciąży) jest aż za bardzo podatny na skręt
Cenowo, to zależy od salonu, kosmetyków i długości włosów ale generalnie jest to wydatek rzędu kilku stówek.
Ja nienawidzę fryzjerów. Chodziłam lata temu, nosiłam gazety ze zdjęciami; tłumaczyłam że jak nicol kidman czy inna właśnie mocno na topie celebrytka a fryzjerka i tak ucięła jak umiała czyli tak jak 90 % klientów bo jak na pieczarkę modne to na pieczarkę choć chciałam zupełnie inaczej.
Potem trafiłam do jednej fryzjerki Ani, Ania słuchała ale tylko do czasu, teraz jak już stała się bogata i otworzyła 3 salon, tnie jak uzna za stosowne. I choć bardzo ją lubię to obcinam się sama. Efekt jest mocno mizerny ale przynajmniej parę groszy zostaje w kieszeni.
Też mi się marzą idealnie gładkie włosy oraz białe zęby.
Czasem prostuję ale nie często bo się palą etc.
może tez bym zastosowała taką kurację ?
No nie wiem, nie wiem
a tak w ogóle to chciałam dodać również że nie tylko nie chodzę do fryzjera ale również do kosmetyczki ale to już ze skąpstwa. Kiedyś chodziłam co miesiąc na zabieg henny a teraz sobie zakupiłam z żelu i strzelam sobie sama.
I właśnie teraz też tu sobie siedzę teraz elegancko z pijawkami zamiast brwi i sobie gawędzę chociaż chyba wszyscy poszli na emmiłość
Jude do moje ukochana. Mam mocne i silne pąki, kwiat w rozkwicie utrzymuje się do tygodnia szczególnie teraz przy umiarkowanych temperaturach.
Doczytałam informacje, że pąki potrzebują dużo słońca aby się otworzy… przypuszczam, że ktoś pisząc ta opinie miał racje.
Ciężko rzetelnie się wypowiedzieć mając tak krótko styczność z różami… ba wszelakimi roślinami
Wiem, że zapach mnie zachwyca… kolor, trwałość. Chorób jakichkolwiek brak.
Jedynie łysy ślimak próbował zeżreć mi kwiatka ale… wyczaiłam, zniszczyłam i pilnowałam