Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

frezja 21:55, 27 mar 2017

Gardener27 napisał(a)

Romantyczny chłopak z Ciebie
zabaewa 23:37, 28 mar 2017

Nooo - szalejesz - a jak zaczniesz wywijać nowym nożem do darni - to dopiero zobaczymy Ja swoim dzisiaj znów trafiłam w kamień. Na szczęście nie złamał się. Ale ja mam taki se... już naprawiany jak wiesz - a nie taki porządny jak ten Twój hi hi. Swoją drogą - podeślij na pv namiary na firmę od noża - bo gdzieś mi uciekła ich wizytówka - w razie gdybym potrzebowała nowy nóż
Aha - mówiłam, że mam do pielenia takie widełki do pielenia z kompozytu co to miały się nie łamać... No to właśnie je połamałam na rozłogach mozgi. Pojechałam do centrum ogrodniczego i zakupiłam porządne gardeny - metalowe. Mam taką łopatkę od wielu lat to teraz też widełki
Milka 12:22, 29 mar 2017

Ale fajne przydasie z Gardenii tez ciekawa jestem, czy masz czas siedziec na ławce?
ogrodula 22:24, 31 mar 2017

Przyszłam się przywitać posiedziałam na ławeczce masz pomysłowy piękny ogród. Pozdrawiam
Warmia 22:34, 31 mar 2017

Halo, halo, zaczął się weekend. A Ty gdzie się podziewasz?
admete 07:13, 01 kwi 2017

Cześć Przemku
przyszłam wiosnę u Ciebie pooglądać
jak cieszą te kolorki u Ciebie które są zapowiedzią całego bajecznego sezonu!!!!!

mamy taki sam zestaw krokusowo żurawkowy

nowi goście w ogrodzie są niesamowici!!!!!! nigdy wczesniej takich nie widziałam

pozdrowionka zostawiam
w ten weekend lato zapowiadają więc pewnie będziesz działać?
owocnej pracy życzę
MirellaB 07:21, 01 kwi 2017

Przemek podpowiedz jak się postępuje z tulipanami w donicach. Sadzisz jesienią i co dalej? Co z danicami stoją na dworze czy w garażu czy masz zadołowane?
Gardener27 23:13, 01 kwi 2017

Juzia napisał(a)
Siadasz czasem na tej ławce???
Wygląda na nieużywaną

Nawet czasem się uda ale tak krótko bo wokół praca mnie wzywa... chodź i mnie ogarnij
Gardener27 23:14, 01 kwi 2017

frezja napisał(a)

Romantyczny chłopak z Ciebie

No ba, dlatego mam takie branie
Gardener27 23:22, 01 kwi 2017

zabaewa napisał(a)
Nooo - szalejesz - a jak zaczniesz wywijać nowym nożem do darni - to dopiero zobaczymy Ja swoim dzisiaj znów trafiłam w kamień. Na szczęście nie złamał się. Ale ja mam taki se... już naprawiany jak wiesz - a nie taki porządny jak ten Twój hi hi. Swoją drogą - podeślij na pv namiary na firmę od noża - bo gdzieś mi uciekła ich wizytówka - w razie gdybym potrzebowała nowy nóż
Aha - mówiłam, że mam do pielenia takie widełki do pielenia z kompozytu co to miały się nie łamać... No to właśnie je połamałam na rozłogach mozgi. Pojechałam do centrum ogrodniczego i zakupiłam porządne gardeny - metalowe. Mam taką łopatkę od wielu lat to teraz też widełki

No szaleję, a co sobie będę żałował Nóż do darni z Gardenii spisał się rewelacyjnie do ciężkich robót tam gdzie jego poprzednik wymiękał, używam dwóch na przemian w zależności od podłoża.
Ewciu namiary na firmę podeślę może jutro bo dziś już środek nocy i nie chce mi się biegać do gospodarczego.
A jednak dałaś im radę Niech nowy nabytek służy długo bo sporo pracy przed Tobą. Pozdrawiam