Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

AsiaK_Z 13:59, 10 wrz 2017

pawel_snopek napisał(a)
Kawusia w porcelanie Prawie jak w Anglii Też lubię takie dodatki

Ciekawe "Co ludzie powiedzą"? Gdybym miała pić kawę w takiej porcelanie to ręce by mi się trzęsły jak Elżbiecie
pawel_snopek 14:03, 10 wrz 2017

Asiu a skąd wiesz że jej się dłonie trzęsą?? Mi się trzęsą to wiem ale jej toć to Królowa Ten serial Co ludzie powiedzą to to akurat lubię
Anda 14:25, 10 wrz 2017

Pieknie u Ciebie jak zawsze Przemku. Ja chyba dopiero na starosc bede miala wszystko tak dopieszczone jak ty juz teraz w mlodosci
Sliczny masz zestaw do kawy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 14:44, 10 wrz 2017

W takiej scenerii pić kawę to sama przyjemność Ale masz tych wrzosów! Piękne są. A ja nie mam już miejsca na nie, a bardzo lubię Dekoracji jesiennych nie mam, ale za to zrobiłam zamówienie na cebulowe

Jak zajrzysz do mnie, to poszukaj lustra, bo nie wiem czy widziałeś
AsiaK_Z 14:48, 10 wrz 2017

pawel_snopek napisał(a)
Asiu a skąd wiesz że jej się dłonie trzęsą?? Mi się trzęsą to wiem ale jej toć to Królowa Ten serial Co ludzie powiedzą to to akurat lubię

Wiek robi swoje
Gardener27 16:30, 10 wrz 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Ciekawe "Co ludzie powiedzą"? Gdybym miała pić kawę w takiej porcelanie to ręce by mi się trzęsły jak Elżbiecie

A niech gadają Serwis już wiekowy, spokojnie ma pół wieku, dostałem go m.in od babci, pamiątka rodzinna.
Hyhyhy ... taka stara to Ty nie jesteś, jeszcze

pawel_snopek napisał(a)

Elżbieta od 64 lat zasiada na tronie i jest najdłużej panującym monarchą WB. Liczy sobie 91 wiosen i w życiu wypiła mnóstwo takich filiżanek herbaty ale czy jej się ręce trzęsą to nie wiem ?

AsiaK_Z napisał(a)

Wiek robi swoje

Sks powiadasz
Gardener27 16:35, 10 wrz 2017

Anda napisał(a)
Pieknie u Ciebie jak zawsze Przemku. Ja chyba dopiero na starosc bede miala wszystko tak dopieszczone jak ty juz teraz w mlodosci
Sliczny masz zestaw do kawy.

Cudze chwalicie, swego nie znacie. Gdy odwiedzam Twój ogród mam wrażenie że wszystko masz dopracowane w najmniejszym szczególe, no chyba że chcesz jeszcze bardziej wszystko dopieścić Dziękuję za słowa uznania.
Gardener27 16:41, 10 wrz 2017

Ewa777 napisał(a)
W takiej scenerii pić kawę to sama przyjemność Ale masz tych wrzosów! Piękne są. A ja nie mam już miejsca na nie, a bardzo lubię Dekoracji jesiennych nie mam, ale za to zrobiłam zamówienie na cebulowe

Jak zajrzysz do mnie, to poszukaj lustra, bo nie wiem czy widziałeś

Ewo, pogoda dziś pozwoliła na takie rarytasy jak poranna kawa w ogrodzie, niestety od jutra zmiany klimatyczne
Wrzosy uwielbiam, pewnie będzie ich jeszcze więcej bo mam znajomości w kwiaciarni i kupuję po promocyjnych cenach. Przed chwilą nabyłem trochę żółtych chryzantem tylko muszę im jakieś ładne doniczki sprawić.
Mówisz że nie masz miejsca a w pojemnikach nie będziesz ich mieć tej jesieni ?

Oczywiście widziałem nowe lustro w obiektywie Kasi ale jeszcze nie zdążyłem osobiście pochwalić.
AsiaK_Z 17:27, 10 wrz 2017

Gardener27 napisał(a)

A niech gadają Serwis już wiekowy, spokojnie ma pół wieku, dostałem go m.in od babci, pamiątka rodzinna.
Hyhyhy ... taka stara to Ty nie jesteś, jeszcze

Elżbieta od 64 lat zasiada na tronie i jest najdłużej panującym monarchą WB. Liczy sobie 91 wiosen i w życiu wypiła mnóstwo takich filiżanek herbaty ale czy jej się ręce trzęsą to nie wiem ?

Sks powiadasz

Jeszcze nie mam pół wieku, ale bliżej jak dalej... Jak kiedyś zawitamy z Ekipą w Twoje strony, wezmę swój kubek do kawy, żeby Ci rodowej zastawy nie stłuc
Gardener27 17:40, 10 wrz 2017

Ostatnie już dziś zdjęcia bo ogród nie z gumy , do usłyszenia