Pieknie u Ciebie jak zawsze Przemku. Ja chyba dopiero na starosc bede miala wszystko tak dopieszczone jak ty juz teraz w mlodosci
Sliczny masz zestaw do kawy.
W takiej scenerii pić kawę to sama przyjemność Ale masz tych wrzosów! Piękne są. A ja nie mam już miejsca na nie, a bardzo lubię Dekoracji jesiennych nie mam, ale za to zrobiłam zamówienie na cebulowe
Jak zajrzysz do mnie, to poszukaj lustra, bo nie wiem czy widziałeś
A niech gadają Serwis już wiekowy, spokojnie ma pół wieku, dostałem go m.in od babci, pamiątka rodzinna.
Hyhyhy ... taka stara to Ty nie jesteś, jeszcze
Elżbieta od 64 lat zasiada na tronie i jest najdłużej panującym monarchą WB. Liczy sobie 91 wiosen i w życiu wypiła mnóstwo takich filiżanek herbaty ale czy jej się ręce trzęsą to nie wiem ?
Cudze chwalicie, swego nie znacie. Gdy odwiedzam Twój ogród mam wrażenie że wszystko masz dopracowane w najmniejszym szczególe, no chyba że chcesz jeszcze bardziej wszystko dopieścić Dziękuję za słowa uznania.
Ewo, pogoda dziś pozwoliła na takie rarytasy jak poranna kawa w ogrodzie, niestety od jutra zmiany klimatyczne
Wrzosy uwielbiam, pewnie będzie ich jeszcze więcej bo mam znajomości w kwiaciarni i kupuję po promocyjnych cenach. Przed chwilą nabyłem trochę żółtych chryzantem tylko muszę im jakieś ładne doniczki sprawić.
Mówisz że nie masz miejsca a w pojemnikach nie będziesz ich mieć tej jesieni ?
Oczywiście widziałem nowe lustro w obiektywie Kasi ale jeszcze nie zdążyłem osobiście pochwalić.
Jeszcze nie mam pół wieku, ale bliżej jak dalej... Jak kiedyś zawitamy z Ekipą w Twoje strony, wezmę swój kubek do kawy, żeby Ci rodowej zastawy nie stłuc