No gratuluję, pewnie się cieszysz? Cena jak na taki okaz wydaje mi się ok.
Variegatum? mój chyba jest aureum, choć nie bardzo wiem jaka to różnica. Dostałeś instrukcję kiedy go ciąć?
Ja też się nie znam na tych nazwach ale prawie tak piękny jak Twój
Instrukcji nie dostałem ale byłem świadkiem ciekawego zajścia Pani w kolejce przed mną poprosiła o zapakowanie oddzielnie każdej dali 30cm żeby jej w samochodzie się dobrze wiozło Pan który sprzedawał mówi do niej że najlepiej te całe 3 sadzonki do jednej siateczki i wsadzi sobie za fotelem i będzie git Pani na to że jest klientem i ona tu rządzi Pan się nic nie odezwał po czym jak klientka poszła z zakupami mówi do mnie ,,I widzi pan jakich trudnych klientów tutaj mamy ,,
Ach ci sprzedawcy, chyba jeszcze nie do wszystkich dotarło że bez nas klientów z palcem do du... by nie trafili.
Twój nowy nabytek jest cudny, ciachnij mu gałązeczki każdą z 15-20 cm zaraz jak go wsadzisz, szybciutko zacznie się zageszczać. Niech rośnie zdrowo.
Dziękuję Przemku :* ależ Ty słowny jesteś
skoro tak dobrze się mają Twoje hortki malutkie to i ja się zabiorę za rozmnażanie ... tylko wcześniej przylecę po poradę do Ciebie - taką w szczegółach co i jak
miłego weekendu życzę
Ps. własnie wróciłam ze szkółki i zakupiłam pięknego miłorzęba szczepionego na pniu (cholerka drogi był bo całe 55zł.)