Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

beta 09:36, 07 lip 2014

pięknie wygląda ta red fairy podsadzona miodunką...
pozdrawiam
popcorn 09:50, 07 lip 2014

Zaglądam, Fairy śliczna! Mam różowe - zwykłe i ciemnoróżowe, czerwonej nie widziałam - aż do dzisiaj piękny duet z miodunką!
pozdrawiam!
Gardener27 16:49, 07 lip 2014

zabaewa napisał(a)
Sidła zastawione - Przemuś w onych - a tygrysek ... w słonej wodzie niczego nieświadom się tapla hi hi

He He He Tylko Tygryskowi ani słowa bo jak wróci i się dowie to koniec z brykaniem
Gardener27 17:02, 07 lip 2014

MagdalenaK8 napisał(a)

Hi hi hi bardzo po łobuzersku ...Przemciu nadrobiłam pismo obrazowe i nie tylko . Nie będę się powtarzała że pięknie, że fajnie, Ty to wiesz. Te zagrabione różane rabatki cudowne. Ja uwielbiam pograbione rabatki....
Ligustr na prawdę imponujący jest i bardzo ładny, do tego cena fajna. Ty robisz takie piękne rzeczy a ja wczoraj z M pół niedzieli spędziłam budując ochronę pod borówki przeciwko zbandyciałym kosom. Nie podzielę się z nimi w tym roku ...już mi obrobiły jedną borówkę...
Pozdrawiam

Madziu jak zawsze jesteś dla mnie bardzo miła i za to Cię uwielbiam

Fiu Fiu uwielbiasz moje pograbione rabatki

Oj masz z tymi kosami Zrobiły sobie u Ciebie jadłodajnie i nie dają za wygraną Mam nadzieje że zasieki pomogą i będziesz cieszyć się obfitymi zbiorami

Pozdrawiam
Gardener27 17:08, 07 lip 2014

asiach napisał(a)
Miłego dnia Przemku!

Asieńko bardzo dziękuję Poniedziałek wyjątkowo jest dla mnie łaskawy

Miłego dnia życzę
Gardener27 17:14, 07 lip 2014

Napia napisał(a)
Wątek pędzi, ale nadrobiłam
Piękne zdjęcia, piękne rabaty w angielskim stylu
A ligustr to świetny nabytek. Twój ma chyba liście podbarwione na biało, ładnie to wygląda
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

Jakoś tak same te strony się zapełniają
Angielski styl jest mi bardzo bliski co widać w moim ogrodzie
Bardzo dziękuję
Ligustra zakupiłem dzięki Ewie to właśnie Ona mnie nim zaraziła Byłem akurat w szkółce, wpadł mi w oko to przygarnąłem Starsze liście mają białą obwódką a młode przyrosty żółtą Taki mixik kolorystyczny

Pozdrawiam
Gardener27 17:23, 07 lip 2014

beta napisał(a)
pięknie wygląda ta red fairy podsadzona miodunką...
pozdrawiam

Dzięki Beatko Red fairy z miodunką tworzą zgrany duet Muszę jeszcze czymś podsadzić róże tylko nie mam pomysłu

Pozdrawiam
Gardener27 17:27, 07 lip 2014

popcarol napisał(a)
Zaglądam, Fairy śliczna! Mam różowe - zwykłe i ciemnoróżowe, czerwonej nie widziałam - aż do dzisiaj piękny duet z miodunką!
pozdrawiam!

Witam !

Bardzo dziękuję za słowa uznania

Widziałem Twoje róże Fairy Nawet wczoraj oglądałem i mam pytanie Czy one mają takie wszystkie drobniutkie kwiaty czy to wina półcienia w jakim je posadziłem ?

pozdrawiam
jula81 18:07, 07 lip 2014

Zaglądam i kolorek zostawiam bo zaś strona u Ciebie Przemku czarno-biała bo dziś dużo fotek nowych mam .ha ha

MagdalenaK8 21:37, 07 lip 2014

Gardener27 napisał(a)

Madziu jak zawsze jesteś dla mnie bardzo miła i za to Cię uwielbiam

Fiu Fiu uwielbiasz moje pograbione rabatki

Oj masz z tymi kosami Zrobiły sobie u Ciebie jadłodajnie i nie dają za wygraną Mam nadzieje że zasieki pomogą i będziesz cieszyć się obfitymi zbiorami

Pozdrawiam

Charakterek to ja raczej wrednawy mam, po prostu przez skórę wyczuwam fajnych ludzi. Raczej się nie mylę. Kosy znienawidziłam...to śliczne ptaki i pięknie śpiewają ale...U nas kolejny gorący dzień i jak już chciałam zrobić zdjęcia zaczęło cudownie padać, ze zdjęć nici ale nadrobię jutro .
Fajnie że miałeś fajny poniedziałek, mnie raczej coś nieładnie ponosiło.
pewnie znowu kosiarki, kompresory, brak spokoju. Nakręciłam się niepotrzebnie...