Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Katkak 21:20, 09 maj 2019

Przemcio powiedz mi chłopaku czy Ty przechowujesz jakoś pelargonie, czy co roku kupujesz nowe? A jeśli przechowujesz to zdradź jaki masz na to patent
asiak 21:53, 09 maj 2019

Skąd tych donic wziąć tyle? Musisz mieć ogromne ilości
Ewa777 12:43, 10 maj 2019

Napatrzeć się nie mogę na te Twoje kwiaty w donicach i morze tulipanów
Czy jaskry długo kwitną? Bardzo mi się podobają
Gardener27 15:44, 11 maj 2019

AsiaK_Z napisał(a)
Niewiele..... tylko 25 szt .... w sumie racja, bo warzywnik wielki

Warzywnik w tym roku został powiększony, na początku martwiłem się czym ja go zapełnię ? …. teraz już wiem że jest za mały

Dalie dziś opuściły inspekt i zostały posadzone w warzywniku ale o tym później opowiem.

Gardener27 15:51, 11 maj 2019

Doranma napisał(a)
Przemku, uważam, że jak na tak duży i piękny ogród, to zdjęć na tym wątku jest stanowczo za mało!!!

Zmobilizowałaś mnie kochana, For You …

Anda 15:56, 11 maj 2019

Już koniec zdjęć?

W szkółce mamy dalie kwitnące już, ale ja czekam na canny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gardener27 15:59, 11 maj 2019

Katkak napisał(a)
Przemcio powiedz mi chłopaku czy Ty przechowujesz jakoś pelargonie, czy co roku kupujesz nowe? A jeśli przechowujesz to zdradź jaki masz na to patent

Kasiu nie mam odpowiednich warunków do przechowywania pelargonii, każdego roku kupuję nowe.
W tamtym sezonie miałem takie ...

A w obecnym powoli gromadzę nowe do donic ( kolor niezidentyfikowany, ni to róż, ni pomarańcz)

Gardener27 16:01, 11 maj 2019

asiak napisał(a)
Skąd tych donic wziąć tyle? Musisz mieć ogromne ilości

Owszem, donic mam masę, gromadzę od lat i wciąż kupuję nowe

Anda 16:01, 11 maj 2019

Też się zastanawiam nad pelaśkami. Nowe odmiany są naprawdę ładne.
Jednak te rośliny pochodzące z Afryki mają to coś, no i to nieprzerwane kwitnienie latem jest fantastyczne.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:03, 11 maj 2019

Wiesz, gdybym mieszkała bliżej to bezczelnie wprosiłabym się do Ciebie na oglądanie tych Twoich cudowności na żywo. Na dodatek wprosiłabym się tak przynajmniej ze trzy razy, wiosną, latem i jesienią
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies