Tulipany w donicach są piękne i zachęcam do sadzenia Ja wszystkie swoje cebulki posadziłem do gruntu a do donic muszę coś zakupić tylko czekam na okazję
To miejsce o którym wspominasz jest idealne dla donic z cebulowymi Po posadzeniu cebuli całość obficie podlej i trzymaj donice do samej zimy na zewnątrz Na zimę wnieś do tego pomieszczenia i pilnuj żeby ziemia była wilgotna Wiosną jak zrobi się ciepło a temp na zewnątrz będzie utrzymywać się ok 5 stopni wynieś donice do słońca i podlewaj
Polecam również ciekawy filmik instruktarzowy z sadzenia cebulowych różnych odmian tak by od samej wiosny cieszyły nasze oczy
ha tajna misja się udała zdobyłam (jesli wiesz o co chodzi)ale taką małą bzdzinkę że zastanawiam się kiedy będzie nadawała się do podziału. Zobaczymy wiosną co z tego bedzie ale już się cieszę.
Witaj Przemku,
Pozwoliłam sobie zajrzeć do Twego ogrodu i wcale nie żałuję
Bardzo przyjemnie mi się oglądało strona za stroną
Bajecznie i kolorowo, te bratki i tulipanki i cała reszta, tylko pozazdrościć i życzyć dalszych sukcesów
Zaznaczam, na pewno będę wpadać z wizytami
Pozdrawiam serdecznie
Z tajnych misji rośliny rosną najlepiej Bardzo się cieszę Sadź do gruntu i namnażaj a ja się do Ciebie za rok uśmiechnę jeśli wcześniej nie uda mi się kupić