Przemcio wrzuć więcej zdjęć tej trzmieliny oskrzydlonej proszę. Chodzi mi ostatnio po głowie i kombinuję gdzie by ją posadzić. Tzn najpierw muszę ją kupić, ale na początek chętnie nacieszę oczy u Ciebie . Jak możesz to wrzuć też zdjęcie jak wygląda latem, taka nie wybarwiona. Pozdrawiam .
Kasiu ładną mi pracę zadałaś Naszukałem się i trochę znalazłem Nie chcę Cię zniechęcać ale mi ona tak średnio się podoba Przez większość sezonu ma zielone liście niczym nie wyróżniające się od innych krzewów a jesienią nabiera rumieńców Zresztą sama zobacz
rzeczywiście może d*** nie urywa, ale mimo wszystko jak przyjdzie moja to dam jej szansę muszę wyrobić sobie zdanie, a jak nie to out fajnie, że wkleiłeś te zdjęcia, bo szukam towarzystwa do rh
ja mam tylko jedną żurawkę... aż wstyd się przyznawać, kiedy tu żurawki to jest nr 1 w tamtym roku ją dostałam, wczoraj wykopałam i podzieliła się na trzy kawałeczki, posadziłam bo tak mi się tu spodobały w tych ogrodach, że chyba zacznę szukać gdzie można kupić