Moje kochane robaczki dziękuję że mnie odwiedzacie Mój ogród nawet podczas nieobecności gospodarza jest zawsze dla Was otwarty Ostatnio jestem bardzo zapracowany i przemęczony Bywam z doskoku częściej u Was niż u siebie by nie narobić sobie zaległości W najbliższym czasie postaram się poprawić
Mam nadzieję że moja też przetrwa do wiosny Biała lawenda jest rzadko spotykana i szkoda by było stracić taki rarytas z ogrodu Pójdę za Twoją radą i zabezpieczę ją dodatkowo na zimę
Też pozdrawiam z tym że już niedzielnie
Witam serdecznie Kolorów jesiennych coraz więcej w ogrodzie Liście nabierają rumieńców i opadają na trawnik tworząc kolorowy dywan Byliny jeszcze kwitną no i muszę się wybrać w końcu na te zakupy chryzantem do donic
Macham
Witaj Madziu
Ty nadrobiłaś zaległości a u mnie się zrobiły Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i wyrazy uznania Też tej wiosny już nie mogę się doczekać i gdyby to było możliwe pominąłbym zimę Cebulowe do gruntu wszystkie posadzone, zostaje mi jeszcze wymyślenie czegoś ciekawego do donic ale już nie będzie tak spektakularnie jak w tym roku U mnie w tym tygodniu złota jesień i mam nadzieję że zostanie aż do stycznia
Pozdrawiam
Jestem Cały w swej okazałości Heheee
Ogród zawsze można zwiedzać, tylko przydałyby się jakieś nowe zdjęcia Pomyślę nad tym
Weselisk brak ale wybrałbym się z miłą chęcią na jakieś
Koleżanko jestem tylko trochę rzadziej bo liście zbieram z trawnika
Pozdrawiam
Spryciulka z Ciebie Ewo A co zrobiłaś pasikonikowi ?.... przeobraził się w motyla
Rycynowce sieję od paru lat już z własnych nasion i jestem z nich bardzo zadowolony gdyż pod koniec sezonu osiągają wielkość małych drzewek Stanowią egzotyczny akcent w moim ogrodzie a najwięcej ich u mnie w warzywniku Maja bardzo ciekawy kolor a ich nasiona otoczone są czerwonymi kolcami Masz je u siebie ?