Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Ewa777 22:39, 26 mar 2015

Zamówiłam ciemierniki w Krotonie, bo mają śliczne pełne, ale czekam na nie już strasznie długo. Tydzień temu dostałam maila, że są już pakowane. Byłam więc pewna, że zaraz po niedzieli przyjdzie przesyłka. Do tej pory jeszcze nie doszła a status zamówienia taki sam - w trakcie pakowania Jak dojdzie to dam znać. Mam nadzieję, że będą to ładne roślinki, bo w ogrodniczym stacjonarnym widziałam śliczne za 25 zł, ale to było po złożeniu zamówienia

Dostałam za to przesyłkę z all..., nie wiem , czy doczytałeś u mnie
Juzia 07:20, 27 mar 2015

A Ty dalej taki zarobiony?
Wpadasz tylko na chwilkę....
admete 07:43, 27 mar 2015

Bratkowo, tulipanowo i krokusikowo - cudne

Pozdrawiam i życzę odpoczynku w weekend .
Może nie będzie tak źle z tym deszczem i uda się wyjść do ogrodu?
Agatek 08:10, 27 mar 2015

Bratki cudne a tulipany takie nieśmiałe
Pszczelarnia 08:39, 27 mar 2015

Bratkowo najcudniejsze. Świetne!
Nallar 20:39, 27 mar 2015

Przyszłam podziękować za powitanie.
Stokroty w skrzyneczkach wyglądają słodko, konewki zazdroszczę
Widzę że udało się uchwycić sunię z ADHD.
Napia 00:24, 28 mar 2015

Już sama nie wiem, co ładniejsze - bratki czy stokrotki.
Żółte bratki u Ciebie tak słoneczne Aż się uśmiechnęłam
Gardener27 17:00, 28 mar 2015

Ewo 777 musisz uzbroić się w cierpliwość Wiele u nich osób zamawia rośliny więc to pakowanie pewnie trochę potrwa U mnie też są ciemierniki w ogrodniczych ale mi się nie podobają więc cały czas szukam Bliżej świąt będzie duży wybór na giełdzie kwiatowej

Juzia co prawda nadgodziny u mnie w pracy się skończyły ale zaczęła się ,,praca,, w ogrodzie Jeśli tylko pogoda pozwala spędzam w nim każdą wolną chwilę

Agnieszko Admete pogoda dzisiaj w kratkę u Ciebie pewnie też bo mieszkamy nie tak daleko od siebie W ogrodzie nic nie udało mi się zrobić bo szalałem na zakupach Pozdrawiam

Ewo Nallar fajnie że wróciłaś Konewka prawie pełnoletnia i cały czas sprawna Po napełnieniu wodą waży sporo ale ma swój urok i bardzo ją lubię Mrówka cały czas towarzyszy mi podczas prac w ogrodzie Jak wejdzie w kadr to ją mam ale żeby tak pozować do zdjęć to mogę sobie tylko pomarzyć

Agnieszko Napia zarówno bratki jak i stokrotki maja swój urok Wszystkiego u mnie po trochę Każdy zakątek ogrodu ma przypisane inne rośliny

Agatko tulipany nieśmiałe bo dopiero czwarty dzień za zewnątrz Do tej pory siedziały sobie w gospodarczym Przedwczoraj zostały zasilone i widzę że powoli rozkładają się im listki Na kwiaty trzeba będzie jeszcze trochę poczekać

Ewo Pszczółko dziękuję Twoje w szklarence prezentują się genialnie

Gardener27 17:13, 28 mar 2015

Jak już wspomniałem byłem dzisiaj na zakupach Asortyment w ogrodniczych może spowodować zawrót głowy Swoją uwagę skupiłem na różach Udało mi się kupić na miejscu bez konieczności zamawiania egzemplarze na których mi bardzo zależało Część w doniczkach a reszta z gołym korzeniem

AgataBC 17:45, 28 mar 2015

O wow super zakupy różane mam z nich tylko Chopina, Edenkę chętnie bym kupiłą. Drogie były??