Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Nallar 17:47, 28 mar 2015

Róże cudniste, ja do nich jeszcze nie dojrzałam
O takiej konewce zawsze marzyłam, ale u mnie ze względu na wagę byłaby tylko dekoracją. Przy moich problemach ze "szkieletem" to za niedługo przyjdzie mi podlewać roślinki wnusi czerwonym słonikiem "Jumbo"
pawel_snopek 17:57, 28 mar 2015

Gardener27 napisał(a)
Jak już wspomniałem byłem dzisiaj na zakupach Asortyment w ogrodniczych może spowodować zawrót głowy Swoją uwagę skupiłem na różach Udało mi się kupić na miejscu bez konieczności zamawiania egzemplarze na których mi bardzo zależało Część w doniczkach a reszta z gołym korzeniem

Różane szaleństwo widzę
Chopina mam fajnie rośnie i ma piękne kwiaty. Mój znajomy ma Chopina który ma 2 metry wysokości jest piękny jak kwitnie. Też myślę ciągle nad różami lecz edenki u mnie brak. Louis odie średnio rósł u mnie a róża the feir ma dwie zalety pięknie się krzewi i ma fajne kwiaty. Jutro u siebie w pracy sobie spiszę co mam z róż bo tego jest ogrom.
Gardener27 19:01, 28 mar 2015

Agcia napisał(a)
O wow super zakupy różane mam z nich tylko Chopina, Edenkę chętnie bym kupiłą. Drogie były??

Chopina trochę się obawiam bo lubi wybujać wysoko a ja za takimi różami nie przepadam ale dla tych kwiatów zaryzykowałem, zobaczymy co z tego wyjdzie Na Eden od dawna polowałem i w końcu się udało W OBI po 20 zł Jest też czerwony Eden Nawet nie wiedziałem
AgataBC 19:07, 28 mar 2015

Gardener27 napisał(a)

Chopina trochę się obawiam bo lubi wybujać wysoko a ja za takimi różami nie przepadam ale dla tych kwiatów zaryzykowałem, zobaczymy co z tego wyjdzie Na Eden od dawna polowałem i w końcu się udało W OBI po 20 zł Jest też czerwony Eden Nawet nie wiedziałem

ja też gdybym wiedziała, że Chopin to taki olbrzym to bym się bardziej zastanowiła..
w Obi powiadasz.. dobrze wiedzieć
Gardener27 19:11, 28 mar 2015

Nallar napisał(a)
Róże cudniste, ja do nich jeszcze nie dojrzałam
O takiej konewce zawsze marzyłam, ale u mnie ze względu na wagę byłaby tylko dekoracją. Przy moich problemach ze "szkieletem" to za niedługo przyjdzie mi podlewać roślinki wnusi czerwonym słonikiem "Jumbo"

Ewa nie masz u siebie ani jednej ? bo ja jakoś nie kojarzę
Pomyśleć że jeszcze dwa lata temu u mnie była tylko jedna a teraz coraz więcej odmian Hmm ... jak tak wędruje się po wątkach i ogląda cudeńka u innych to też człowiek nabiera ochoty
Plastikowe konewki są dużo lżejsze Ja tylko takich używam do podlewania wysoko roślin w doniczkach Pod koniec sezonu mięśnie jak u kulturysty
Wnusia rośnie w oczach Jeszcze trochę i będziesz mieć w niej dużą pomoc
bartek_luberda 19:12, 28 mar 2015

A ja przez nasze trzecie dziecko boję się cokolwiek robić bo wszystko wykopuje rozwala łamie Wsadziłam agresty szczepione a po godzinie były połamane Bratki to samo Chodzi mi o psa Pozdrawiam
Gardener27 19:15, 28 mar 2015

Agcia napisał(a)

ja też gdybym wiedziała, że Chopin to taki olbrzym to bym się bardziej zastanowiła..
w Obi powiadasz.. dobrze wiedzieć

Bardzo duży mają wybór róż w doniczkach i z nagim korzeniem Jak na ten supermarket to ceny dużo niższe niż w renomowanych szkółkach różanych w necie Jak masz blisko polecam
Gardener27 19:18, 28 mar 2015

bartek_luberda napisał(a)
A ja przez nasze trzecie dziecko boję się cokolwiek robić bo wszystko wykopuje rozwala łamie Wsadziłam agresty szczepione a po godzinie były połamane Bratki to samo Chodzi mi o psa Pozdrawiam

Tak sobie czytam ,,trzecie dziecko,, i robię oczy ... acha chodzi o psinkę Moja Mrówka też taka na początku była ale z czasem prawie z tego wyrosła Mówię prawie bo czasem też mnie zaskoczy swoją kreatywnością

Pozdrawiam również
Agatek 19:24, 28 mar 2015

Oby ten Chopin wpasował Ci się koncertowo do ogrodu
Gardener27 19:28, 28 mar 2015

pawel_snopek napisał(a)

Różane szaleństwo widzę
Chopina mam fajnie rośnie i ma piękne kwiaty. Mój znajomy ma Chopina który ma 2 metry wysokości jest piękny jak kwitnie. Też myślę ciągle nad różami lecz edenki u mnie brak. Louis odie średnio rósł u mnie a róża the feir ma dwie zalety pięknie się krzewi i ma fajne kwiaty. Jutro u siebie w pracy sobie spiszę co mam z róż bo tego jest ogrom.

Oj tam ... parę sztuk tylko wziąłem Jak czytam o wysokości Chopina u Twojego znajomego to się zastanawiam czy dobrze zrobiłem kupując Może w pierwszym sezonie nie będzie takim gigantem Mówisz że Louise kiepsko u Ciebie rośnie a mamy chyba podobną ziemię Wrócimy do tematu w sezonie
W tamtym roku posadziłem Red fairy i byłem z nich bardzo zadowolony mam nadzieję że The fairy też nie zawiodą mych oczekiwań
Paweł a macie może Pomponelle ?