Gardener27
19:13, 24 mar 2015

Witam
Słoneczna pogoda sprzyja pracy w ogrodzie dlatego też na forum jestem rzadkim gościem Jestem na półmetku z pracami a końca listy nie widać Udało mi się w sobotę przyciąć w miarę wszystko łącznie z różami Rabaty wypielone z lupą można szukać chwastu Trawniki wygrabione a dzisiaj odbyło się wielkie pryskanie miedzianem Jak pogoda pozwoli za tydzień kolejny oprysk z Promanalu a w miedzyczasie dopieszczanie ogrodu
Beato ta zima była zresztą jak i poprzednia bardzo łagodna więc można było zostawić donice na zewnątrz bez obawy że zmarzną w nich posadzone rośliny Kusi mnie by też sobie takie cudeńka u siebie zrobić bo przypadły mi do gustu ... w wszystko to Twoja zasługa Pozdrawiam
Kasiu Everest też bardzo mi się podoba a tak całkiem przez przypadek u mnie w zamówieniu się znalazł Ładnie komponuje się z niskimi roślinami Za słowa uznania bardzo dziękuję
Agato Powiem tak ... sobota była bardzo ciężka ale też owocna Od 6 rano aż do zmroku siedziałem w ogrodzie Bardzo dużo udało mi się zrobić ale wieczorem padłem i całą niedzielę praktycznie spędziłem w łóżku Zimowy okres spowodował że mięśnie się rozleniwiły