Niestety Pomponelli nie mamy, ona też jest fajna
Moj najstarszy Chopin ma około 1 metra wysokości i ma już 3 lata. Trzeba go dość mocno ciąć by był niski ale i tak jego kwiaty są piękne.
Przyjechały do nas ostatnio róże z tych tanich mamy je po 16 zł i są w nich róże queen elizabeth mam już jedną sztukę i zastanawiam się czy może dokupić ich więcej mają fajne kwiaty. A co do fajnych róż podoba mi się Kronenburg za jego ogromne kwiaty, oraz red Leonardo da Vinci.
Fajnie masz z tą pracą Zawsze na bieżąco jesteś i nie musisz daleko szukać ale z drugiej strony duża pokusa
QUEEN ELIZABETH zakupiłeś Wiesz królowa jest tylko jedna a tak powarzenie Ja bym jeszcze dokupił Piękna jest
Leonardo też macie u siebie ? Dobrze że daleko od siebie mieszkamy
Męskie wędzenie ... lepiej nie przeszkadzać Będzie swojszczyzna na święta jak znalazł Moje szynki dopiero się marynują Wędzenie dopiero w tygodniu bo bym do świąt wszystko zjadł
Przemku, miałam na rabacie Chopina z Fairy- uważam że dobre zestawienie. Nie wiem czy mam fotki. Zresztą pisze z tel.. Mam wszystkie róże które kupiłeś Ale Eden i Louise powinny zakwitnąc u mnie w tym roku po raz pierwszy. Też jestem ciekawa jak sobie beda radziły. Pracowity dzień miałeś, jak i ja. Udało mi się- nie padało Pozdrawiam!
Leonardo będzie dopiero w czerwcu bo już się wypytałem naszego dostawcy o to, przyjechały też jakieś Angielskie dopiero muszę się do nich dokopać
Migawka z pracy
Mówisz że Chopin i The Fairy to dobre połączenie Kupuję to
U Ciebie też coraz więcej róż pojawia się w ogrodzie Mam nadzieję że wszystkie w tym roku będą kwitnąć
Deszcz też potrzebny ale jak są plany to jak najdalej nas