Gardener27
21:05, 25 mar 2015

Witam wszystkich gości
Dzisiaj nie miałem zbyt wiele czasu na ogród ale udało mi się zrobić dla Was parę zdjęć Jutro ciężki dzień, dłużej zostaję w pracy a gdy wrócę będzie już noc Buuu

Karol dziękuję za słowa uznania Staram się a takie komentarze dodają skrzydeł i mobilizują do dalszego działania
Doroto coś mi mówi że to końcówka moich wiosennych zakupów do donic Już nie mam w czym sadzić ... chyba że jeszcze dokupię pojemników

Gosiu Bratki i stokrotki możesz o tej porze roku spokojnie sadzić U mnie w nocy bywa po -6 stopni i dają radę Na zakupy koniecznie musisz się wybrać i sprawić sobie radochę
Agatko urzekły mnie te bratki Mix kolorów na jednej łodydze Szukam dla nich zastosowania ale nie mogę się zdecydować Żółtymi mam obsadzone skrzynie ... lubię ten kolor

Ewo faktycznie udało mi się sporo zdziałać w sobotę ale w niedzielę po tych ogrodowych pracach nie było kolorowo
Niebieskie hiacynty zostały posadzone jesienią a teraz podsadziłem je białymi stokrotkami Jak hiacynty zakwitną liczę na ciekawy efekt
Renato coś czuję że byłaś na Balickiej

Paweł jakimś dziwnym trafem dużo roślin nam się powtarza ... mamy podobny chyba gust

Pozdrowienia wiosenne zostawiam