Pamiętam że założyłaś wątek 20 stycznia wtedy kiedy ja już obchodziłem rocznicę na forum Bardzo dobrze Ci idzie Czuję że w tym sezonie Wasza działka zmieni się nie do poznania
Paweł obornik obornikiem ale ona jest taka okazała bo podarowana od serca Mama musi być dumna z Ciebie Taki prezent Kwiaty w wazonie więdną, czekoladki to kalorie a ta róża już od czterech lat zachwyca Ponadczasowy podarek
Przemku, jutro jadę do O, zobaczę, co mają nowego. Dzięki za wizytę u mnie. Myślałam, że zobaczę twoje skarby na oknach, w zeszłym roku byłam pełna podziwu dla twojego ogrodu warzywnego. Gratki na 400 ci zostawiam, a właściwie na 402
Ja oprócz róż wziąłem jeszcze sześciopaki lawendy W tamtym roku u nich kupowałem i byłem z niej bardzo zadowolony Może jutro uda mi się zrobić zdjęcia moim parapetowym inkubatorom Mam nadzieję że w tym sezonie mój warzywnik nie będzie gorszy Bardzo dziękuję za miłe słowa i życzenia Krokusy wyglądają zjawiskowo Moje w tym roku jakieś takie sobie a po deszczu już po nich
Dobrze pamiętasz
I oby Twoje słowa były prorocze, niech mój ogród powstaje pełną parą
Szafirowe po prostu kocham szkoda , że tak krótko kwitną. Lawenę też darzę uczuciem i mam zamiar jeszcze ją posiać.
I znikam do łóżka, dorzucę tylko coś do kominka żebym nie zmarła w nocy
Lawendę siałem w tamtym roku w styczniu i w grudniu mi zakwitła Potwornie wolno rośnie, lepiej robić sadzonki ... znaczy się szybciej Jeśli zdecydujesz się na wysiew pamiętaj że nasiona lawendy należy pierw poddać stratyfikacji by pobudzić je do kiełkowania