To będziemy sie inspirować z tym cięciem bo ja tez mam takie plany ale najpierw niech urosnie troszkę i dzieki za miłe słowa mobilizują do dalszej pracy
Dziewczyny a jak jest z przesadzaniem bukszpanów czy dobrze to znoszą takie już większe mam takie ładne już kule których tam wcale nie widać przydało by sie je wyeksponować
Bardzo gustowny płotek. Przesadzałam chyba dwa lata temu dość dużego bukszpana od mojej teściowej i przyjął się bez problemu.Jeśli widziałaś moje bukszpany przed domem to ta największa kula. Średnica prawie metr.
Witam Cię Imienniczko w Twoim ogrodzie Nasze imiona sugerują mi, że mamy podobne Peselki
A ponieważ widziałam Cię na zdjęciach (jesteś super babka)
i doczytałam o podwójnych wnukach to raczej mam pewność zbliżonych Peseli
Ja dopiero stanę się teściową (za niecałe 2 m-ce) więc na wnuka muszę poczekać. Poczekam!
Grażynko, to wielkie wyzwanie i ekscytujące mieć dom tak daleko od obecnego miejsca życia.
Ja również "dziękuję rządowi" za wydłużone lata pracy
Domyślam się, że na emeryturze będziesz w tym uroczym domku na stałe!
A jak zdrówko ? Pozwala na wszystkie roboty w ogrodzie ? Obyśmy tylko zdrowi byli! A reszta sama się ułoży
Czy już wymyśliłaś co posadzisz pod płotem, nie tym na zdjęciu a tym z siatki. Wspominałaś o azaliach, jesteś na nie zdecydowana ?