Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Siedlisko na Podlasiu

Siedlisko na Podlasiu

grazyna_olsz... 23:12, 08 lip 2014

Ivvvona napisał(a)
Grażynko, uroczy Twój ogródek, liliowce bardzo ładne. Też mam klona flamingo i zamierzam w przyszłości mocno go ciąć. Pozdrawiam

To będziemy sie inspirować z tym cięciem bo ja tez mam takie plany ale najpierw niech urosnie troszkę i dzieki za miłe słowa mobilizują do dalszej pracy
grazyna_olsz... 23:19, 08 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Grażynko dziękuję choćby wirtualnie lepsze to niż wcale : ) piekne liliowce

To jestesmy umówione proponuję za podpowiedzią Juli mrożona na obecne upały
Dobrej nocki
zawitka 07:12, 09 lip 2014

Dziewczyny tylko nie przeziębić się tą mrożoną Dzięki za wizytę To proszę kwiatucha z zapachem do kawki
grazyna_olsz... 11:04, 09 lip 2014

zawitka napisał(a)
Dziewczyny tylko nie przeziębić się tą mrożoną Dzięki za wizytę To proszę kwiatucha z zapachem do kawki

Dzieki za kwiatucha
Dzisiaj to ani mrozona nie pomoze tak grzeje B-) O
grazyna_olsz... 08:15, 10 lip 2014

Pracowity był wczorajszy dzień a oto efekt jeszcze trzeba to fajnie zagospodarować

I materiał na kolejną ławeczkę

grazyna_olsz... 08:20, 10 lip 2014

Dziewczyny a jak jest z przesadzaniem bukszpanów czy dobrze to znoszą takie już większe mam takie ładne już kule których tam wcale nie widać przydało by sie je wyeksponować
aguleczka 12:04, 10 lip 2014

Bardzo dużo pracy włożyłaś w ogród ale efekty są boskie płotek piękny nietypowy .
jula81 13:39, 10 lip 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Dziewczyny a jak jest z przesadzaniem bukszpanów czy dobrze to znoszą takie już większe mam takie ładne już kule których tam wcale nie widać przydało by sie je wyeksponować

Grażynko w tym wątku wszystkiego doczytasz :
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1178-bukszpan-buxus-uprawa
Ivvvona 21:21, 10 lip 2014

Bardzo gustowny płotek. Przesadzałam chyba dwa lata temu dość dużego bukszpana od mojej teściowej i przyjął się bez problemu.Jeśli widziałaś moje bukszpany przed domem to ta największa kula. Średnica prawie metr.
grazyna 22:12, 10 lip 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Pracowity był wczorajszy dzień a oto efekt jeszcze trzeba to fajnie zagospodarować

Ależ sielsko

Witam Cię Imienniczko w Twoim ogrodzie Nasze imiona sugerują mi, że mamy podobne Peselki
A ponieważ widziałam Cię na zdjęciach (jesteś super babka)
i doczytałam o podwójnych wnukach to raczej mam pewność zbliżonych Peseli
Ja dopiero stanę się teściową (za niecałe 2 m-ce) więc na wnuka muszę poczekać. Poczekam!

Grażynko, to wielkie wyzwanie i ekscytujące mieć dom tak daleko od obecnego miejsca życia.
Ja również "dziękuję rządowi" za wydłużone lata pracy
Domyślam się, że na emeryturze będziesz w tym uroczym domku na stałe!
A jak zdrówko ? Pozwala na wszystkie roboty w ogrodzie ? Obyśmy tylko zdrowi byli! A reszta sama się ułoży

Czy już wymyśliłaś co posadzisz pod płotem, nie tym na zdjęciu a tym z siatki. Wspominałaś o azaliach, jesteś na nie zdecydowana ?

Pozdrawiam serdecznie