Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Anda 16:00, 18 lip 2016

Ewuś cudne fotki Olivia śliczna, Ancient też bardzo ładny. On chyba duży będzie? Czerwcowe rabaty przepiękne, a najpiękniejsze Twoje futrzaki, słodkie że aż schrupać by je można było
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewik 21:47, 18 lip 2016

_Martini_ napisał(a)
Ech, mogłabym się na te obrazki gapić godzinami.

Ja mam dwa maltańczyki Dziś już wyłącznie pupile domowe, wystawy i szczylki mamy dawno za sobą

Białasy masz Moja znajoma je hoduje , ja zdecydowanie wolę lhasaki
Ewik 21:50, 18 lip 2016

Zagajanka napisał(a)

A no mam. Troche u mnie brzydko przekwita, takie brudne te kwiatki wisza, ale w sumie lubie ja.
U Ciebie to ona przepieknie wyglada. Moze moja potrzebuje jeszcze czasu? W sumie zaliczyla juz dwa sezony u mnie...

Ona nie lubi deszczu, wtedy kwiaty tracą na urodzie, za to palące słońce znosi bez problemu .W zeszłym roku cały czas wyglądała jak z obrazka, w tym po deszczach ściełam sporo ale juz zaczyna tworzyć nowe pączki.
Ewik 21:50, 18 lip 2016

tulucy napisał(a)
nie wiem czemu mnie tu jeszcze nie było, nie rozumiem tego zachwycona jestem
będę wertować od początku, teraz tylko przeleciałam obrazki letnie

inspiracji mnóstwo

pozdrawiam

W takim razie zapraszam częściej
Ewik 21:53, 18 lip 2016

iwonadm napisał(a)
Cuudne różane zakątki u mnie większość pauzuje do tego wiatr poniszczył sporo roślin. Pozdrawiam

U nas też te wiatry połamały sporo roślin, wczoraj i dzisiaj ścięłam kilka wiader a to nie koniec , niektóre rośliny rozbujały sie nadto
Ewik 21:56, 18 lip 2016

Zana napisał(a)

Ewa, napatrzeć się na Twoje róże i rabatki różane nie mogę!. Tak pięknie masz to wszystko skomponowane.
Mam pytanie o tę trawkę na zdjęciu, czy to jest śmiałek? Jak wysoki on u Ciebie jest. Ja kupiłam w tym roku odmianę Goldtau, ale z kwiatostanami to ma ca. 120 cm, więc wysoki. Posadziłam do róży Munstead Wood, ale nawet jak ona się rozrośnie to chyba też będzie za wysoki.

Futrzaki przeurocze

Ten jest bezodmianowy i jest jeszcze wyższy , to monster wyrósł i napewno zmieni miejsce , tylko nie wiem czy do jesieni wytrzymam, czy zaraz go nie wysadzę
Ewik 21:58, 18 lip 2016

Margarete napisał(a)

Futrzaki śliczne, buzia mi sie do nich smieje....

Mufinek to mój , taki mój ulubieniec, cwaniak, przytulak, kombinator , taki jak jego mama , natomiast blondi czaruje i wyczarowała własnie , że zostaje
Ewik 22:00, 18 lip 2016

kasia_w napisał(a)
Ewa
Przecudowny romantyczny ogród nam pokazujesz. I to jak pokazujeszSama nie wiem, które zdjęcie najpiękniejsze. Pozdrawiam

Dziekuje , cieszę że sie podoba ale duzo jeszcze przed nami .Czekam jak to wszystko sie rozrosnie
Ewik 22:04, 18 lip 2016

Anda napisał(a)
Ewuś cudne fotki Olivia śliczna, Ancient też bardzo ładny. On chyba duży będzie? Czerwcowe rabaty przepiękne, a najpiękniejsze Twoje futrzaki, słodkie że aż schrupać by je można było

Te angielki to młodziaki ale juz chwytają za serducho, w tej chwili zdecydowanie bardziej podoba mi sie Mariner od Olivii zdodła podają , ze do 150 cm , ale na zywo zobaczymy, narazie za duży nie jest

Zana 22:05, 18 lip 2016

Ewik napisał(a)

Ten jest bezodmianowy i jest jeszcze wyższy , to monster wyrósł i napewno zmieni miejsce , tylko nie wiem czy do jesieni wytrzymam, czy zaraz go nie wysadzę

Dzięki. A na zdjęciu tak całkiem niepozornie jeśli chodzi o wzrost wygląda. A znasz jakiegoś śmiałka, który niski jest. Tak się upieram na te śmiałki, bo one wcześnie kwitną i do róż mi się tak jakoś wymyśliły.