Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Anda 16:10, 22 lip 2016

A jakiej Zośce piszecie? Kurfürstin Sophie? Czy o jakiejś innej?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewik 16:54, 22 lip 2016

Zagajanka napisał(a)

Uklad platkow podobny do Chantal Merieux, ale ona chyba sporo bledsza
W kazdym razie to nie Zoska. Moja w sumie kupowana w RP, ale na jesieni 2014 albo wiosna 2015. Ta NN tez ladna przynajmniej

Chantal zdecydowanie ładniejsza i wieksza.

Jesteś drugą osobą która stwierdziła że zaroweczka całkiem ładna
Ewik 17:12, 22 lip 2016

Madzenka napisał(a)
Czytam o Zoście nie Zośce i zrozumieć tych pomyłek nie mogę

Pomyłka rzecz ludzka, tylko miło by było jakby je naprawiali w końcu te róże nie są tanie .
Ewik 17:12, 22 lip 2016

Anda napisał(a)
A jakiej Zośce piszecie? Kurfürstin Sophie? Czy o jakiejś innej?

Tak o niej
Anda 18:28, 22 lip 2016

Pomyłki się niestety zdarzają, nawet u najlepszych. Najważniejsze, żeby pomyłka została uznana i dostarczono to, co zostało zamówione.
Tez już miałam pomylkę. Zamiast Brother Cadfael dostałam Benjamina Britten, co okazało sie dopiero jak zaczęła kwitnąć. Całe szczęście Brother mi niezwłocznie dosłano.
Mam nadzieje, że dostaniesz tą zamówioną Zośkę. Jeśli nie, to bardzo źle by to świadczyło o sprzedawcy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
hindsight 23:06, 22 lip 2016

makkasia napisał(a)

Jessu jakie Ty masz horti! toć to nie moze byc u mnie tylko limki maja mależkie pączki reszta strajkuje BUUUUUU
PS. uwielbiam Twoje fotki

U mnie Limki w tyle, cięłam nisko, bardzo nisko, może to ma wpływ? W dodatku jednej zeszłorocznej złamałam największy pęd z pąkami
frezja 23:46, 22 lip 2016

Anda napisał(a)
Pomyłki się niestety zdarzają, nawet u najlepszych. Najważniejsze, żeby pomyłka została uznana i dostarczono to, co zostało zamówione.

Ostatnio pomyłki i u mnie się zdarzały..zawsze dostawałam albo zwrot kasy, albo nowe rośliny. Zamiast dwóch sztuk klona Odessanum mam trzy pomyłka azalii w znanej szkółce skończyła się zwrotem kasy. Warto dopominać się o swoje.
Juzia 08:05, 23 lip 2016

Ewik napisał(a)
Lipcowe widoczki

O jaaaa!!!!!
Ewik 08:56, 23 lip 2016

Dzięki Juzia

Odnośnie sprzedawców i szkółek to bywa różnie, chwale albamar , jak okazało się że trawy z wiosennego zamówienia nie ruszyły nie było problemu z ich wymianą. U nich też większość padła to wybrałam coś innego i z chęcią będę nadal robić u nich zakupy ☺

Natomiast Floribunda mimo obietnic wymiany pomylonej róży z wiosny zeszłego roku do tej pory nie wysłała i mnie totalnie olali .
frezja 09:50, 23 lip 2016

Ewik napisał(a)
Dzięki Juzia

Odnośnie sprzedawców i szkółek to bywa różnie, chwale albamar , jak okazało się że trawy z wiosennego zamówienia nie ruszyły nie było problemu z ich wymianą. U nich też większość padła to wybrałam coś innego i z chęcią będę nadal robić u nich zakupy ☺

Natomiast Floribunda mimo obietnic wymiany pomylonej róży z wiosny zeszłego roku do tej pory nie wysłała i mnie totalnie olali .

Florini bez problemu zwrócili kasę za pomyłkę; miałam tylko fotki dostarczyć.

Albamar mam blisko siebie...wcześniej nie wiedziałam i zamawiałam online