Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Napia 21:39, 28 sty 2017

Świetni to będzie wyglądało. Nie tylko mur zniknie, ale zieleń - drzewa, krzewy, trawy sprawią, że zakątek stanie się tajemniczy.
Piękne są Twoje zimowe fotki, ale wolę u Ciebie lato i róże
frezja 21:47, 28 sty 2017

Piękny projekt
Ewik 02:42, 29 sty 2017

Aga - tez zdecydowanie wolę lato i juz tęsknie za ciepełkiem .

Marzena , Ewa - pewnie, że projekt super, inaczej być nie mogło spod pióra szefowej
Cieszę sie bardzo i jeszcze niecierpliwiej czekam na wiosnę .

inka74 10:54, 29 sty 2017

Siedzę i oglądam twoje kompozycje z różami. Piękne są. Ja też lubię połączenie hortek i róż. Uwielbiam MW i Pink Anabelle. W tym roku mam nadzieję, że dołączy do nich przywrotnik bo w ubiegłym nie chciał kwitnąć. Dojrzałam rdest u ciebie - jaki masz gatunek? Bardzo się u ciebie rozrasta?
I gdzie ty wygrzebujesz takie smaczki- dodatki ogrodowe? Napis jest absolutnie genialny! Ale i latarenkę fajną dojrzałam.
asiak 12:00, 29 sty 2017

Ewuniu, cofnęłam się kilka stronek i pocieszyłam oczy pięknymi różami
Pięknie u Ciebie
Danucha 15:58, 29 sty 2017

Ewo śliczne widoczki u Ciebie, a projekt rabaty super. Co do dekla, to też mam taki, albo i gorszy, na samym froncie i do tego musi być do niego dostęp,bo są tam liczniki wody. Poszerzyłam linię rabaty, tak żeby objąć dekiel i obsadziłam trawami. Okazały się zbyt niskie, ale w tym roku wymienię na wyższe, zwiewne i mam nadzieję, że będzie super.
olga80 16:03, 29 sty 2017

Ewuś,ale Danusia fajny projekt zrobiła będzie efekt woow

Czytałam o deklu i powiem Ci,że każdy ma swój u mnie też dekiel w drugiej części ogrodu spędza sen z powiek
Ewik 20:01, 29 sty 2017

inka74 napisał(a)
Siedzę i oglądam twoje kompozycje z różami. Piękne są. Ja też lubię połączenie hortek i róż. Uwielbiam MW i Pink Anabelle. W tym roku mam nadzieję, że dołączy do nich przywrotnik bo w ubiegłym nie chciał kwitnąć. Dojrzałam rdest u ciebie - jaki masz gatunek? Bardzo się u ciebie rozrasta?
I gdzie ty wygrzebujesz takie smaczki- dodatki ogrodowe? Napis jest absolutnie genialny! Ale i latarenkę fajną dojrzałam.

Rdest pokrewny , jest niski , troche trzeba go pilnować ale bez przesady, łatwo wychodzi a kwitnie cały czas. miałam jeszcze jeden , troche wiekszy superb czy cos to wysadziłam, bo rósł szybko ale w kwiatach bez efektu .

Jeśli chodzi o pierdółki to gdzie sie da , w necie , w sklepach , jak widzę to biorę

Ewik 20:02, 29 sty 2017

asiak napisał(a)
Ewuniu, cofnęłam się kilka stronek i pocieszyłam oczy pięknymi różami
Pięknie u Ciebie

Dziekuje i zapraszam

Ewik 20:11, 29 sty 2017

Danucha napisał(a)
Ewo śliczne widoczki u Ciebie, a projekt rabaty super. Co do dekla, to też mam taki, albo i gorszy, na samym froncie i do tego musi być do niego dostęp,bo są tam liczniki wody. Poszerzyłam linię rabaty, tak żeby objąć dekiel i obsadziłam trawami. Okazały się zbyt niskie, ale w tym roku wymienię na wyższe, zwiewne i mam nadzieję, że będzie super.

Projekt jest fantastyczny i nie wiem jak Danusia to zrobiła ale pasuje i do rabaty obok murka i do całej reszty . A Irga niby zwykła , ale to jest strzał idealny , ja myslałam, zeby trzmieliny tak opadały ale ona opada idealnie po murku , juz nie mogę sie doczekać )

U mnie rabaty z dyklem nie idzie poszerzyc, bo tez o tym myslałam , poprostu staram sie go nie zauważać

czerwcowe widoczki jeszcze