Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ewik 16:33, 27 mar 2017

olga80 napisał(a)
Ewuś jakie śliczne maleństwa aż by si chciało mieć takiego słodziaka

Przeważnie na jednym się nie kończy ☺
Ewik 16:41, 27 mar 2017

_Martini_ napisał(a)
Ewa, przyszłam do Ciebie poszukać śmiałka wśród róż, bo doszły mnie słuchy że masz takie zestawienie. Ale się zapatrzyłam na maluchy, są przecudne, śliczne główki mają. My w ferie pozegnalismy nasza starszą maltankę Na wystawy jeszcze jeździcie?

Idę szukać tego śmiałka

Hej, smiałka mam i go lubię, z kilku miejsc go usunęła bo rozrosl się nadmiernie ale efekt jest super

współczuję straty panienki , nasza najstarsza w maju skończy 16 lat .

Na wystawy jeździmy cały czas, teraz w zeszłym tygodniu nasza najmłodsza skończyła Mlodziezowy Championat

Tak prezentowały się w Drzonkowie na wystawie miedzynarodowej na początku marca

Ewik 16:55, 27 mar 2017

Zagajanka napisał(a)
No w końcu pojawiłaś się też na O.
Nie mogę sie już doczekać sezonu rózanego u Ciebie! Jestem bardzo ciekawa tych ostatnich nowości, no i chętnie się dowiem co za rewolucje przeprowadziłąś

Ja dzisiaj walczyłam z cisami. Zamówiłam te fastigiaty (20 szt), za tę cene były nawet spoko. Szkoda, ze trochę za wolno rosną , ale pokora to jedna z nieodzownych cech ogrodnika, wiadomo

Działam cały czas i znów mam część do przeróbki bo znajomy znalazł "okienko" i robimy bramę ale jak skończymy to znów krok do przodu ☺

Patrząc na moje fastagiaty wcale tak wolno nie rosną, dosadziłam teraz 3 szt.

Nowe panny to mam dzięki Tobie, za co dziękuję ☺
Ewik 17:01, 27 mar 2017

babka napisał(a)
Psiaki-słodziaki Przypomnij mi jaka to rasa ?
Jakie plany ogrodnicze na ten sezon, ile róż kupujesz ??

Moje futra to najwspanialsze rasa czyli LHASA Apso ☺

Róż za wiele nie zamówiłam, kilka wydałam a i tak mam ponad setkę ( i pewnie kilka chciejstw )

Dzięki Jance i jej zamówieniu przyjechały do mnie z Niemiec Hans gonewein rose, ballade , coś tam weige i angieleczka Sophy rose na którą czailam się drugi sezon .jestem strasznie ciekawa jak się zaprezentują na żywo ☺
Ewik 17:03, 27 mar 2017

Madzenka napisał(a)
Macham do slodziaków

Futrzaki również machają ☺

_Martini_ 17:03, 27 mar 2017

Ewuś, cudne futrzaki. Ogromne gratulacje za ukończony Championat. Pamiętam jaka to była wielka radość. Podziwiam Cię za nieustanny zapał. Nam nie starczało sił i czasu. Ale miła to była przygoda.

Czytałam wiele opinii, że śmiałek się mocno wysiewa. Więc u mnie odpada, bo miałby być na frontowej w kamieniu.
Ewik 17:46, 27 mar 2017

Jak na front to coś co cały rok jest ładne a jak w kamieniach to żeby niczym nie sypało.dużo masz tam słońca?
anna_t 17:50, 27 mar 2017

Ale wysiewa się chyba mocno też zwykły? Ten co dostałam np prawda Ewa? Mi akurat to pasuje bo ja chce minimalistyczna rabate
olga80 21:16, 27 mar 2017

Ewa gratuluję sukcesów z futrzakami mam jednego psa starowinkę już jak kiedyś odejdzie to może się skuszę na takie cudo od Ciebie
Panny wygoglowała piękne
Ewik 23:19, 27 mar 2017

anna_t napisał(a)
Ale wysiewa się chyba mocno też zwykły? Ten co dostałam np prawda Ewa? Mi akurat to pasuje bo ja chce minimalistyczna rabate

Trochę się sieje ale bez przesady a może wpada na trawnik obok i tego nie widzę ☺zawsze można ściąć wcześniej.zdecydowanie bardziej kocimietka się siała