Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Zagajanka 19:53, 18 lut 2017

mira napisał(a)

O to ze mną musisz pogadać - tyle że ja nie miałam takiego myślenia że lubię koty - nie ma co sobie ograniczać radości - no chyba że będzie problem jak się wyjedzie

No i o to między innymi chodzi - co z nim zrobić, jak się wyjeżdża?
Małż sąsiadki-koleżanki jest uczulony na koty, szwagier już ma kota i chyba trochę ciężko będzie podrzucić mu jeszcze naszego.
Poza tym czy koty nie drapią mebli i czy nie dziczeją, jak mają opuszczone rolety w domu?
mira 22:07, 18 lut 2017

Zagajanka napisał(a)

No i o to między innymi chodzi - co z nim zrobić, jak się wyjeżdża?
Małż sąsiadki-koleżanki jest uczulony na koty, szwagier już ma kota i chyba trochę ciężko będzie podrzucić mu jeszcze naszego.
Poza tym czy koty nie drapią mebli i czy nie dziczeją, jak mają opuszczone rolety w domu?

jak się wyjeżdża to musi ktoś przychodzić dawać jeść i też pogłaskać - ja wiem jaki to problem - kota nie da się podrzucić on zostaje w swoim miejscu
u mnie nie drapie mebli bo ma swój drapak, mój kot jak chce to wychodzi z domu do ogrodu albo gdzie tam - wiele by pisać ale to wątek ani mój ani Twój
zawsze służę radą

rozark 12:59, 19 lut 2017

Ewik napisał(a)

Nie wyobrażam sobie domu bez futrzaków, koty też są .
Dołków nie kopią aczkolwiek maluchy potrafią wpadać na genialne pomysły.

Hm ja mam 2 koty i ani jednego psa Fajne futrzaki masz
asiak 16:00, 19 lut 2017

Ewa, zapraszam Cię do siebie na miłe spotkanie str 235, 4 post od góry
Zajrzysz, proszę
Danucha 20:57, 28 lut 2017

Ewo śliczne masz te zwierzaki. Ja też nie wyobrażam sobie bez nich domu. Wprowadzają dużo ciepła, wyzwalają te najlepsze uczucia. No i niestrudzone towarzysko. Jamnik nawet się ze mną opala, a kot pieli ze mną chwasty .
olga80 07:07, 01 mar 2017

Ewik psiaki cudne a kota nie wiedziałam,że masz w sumie podejrzewałam,że masz ale takiego na punkcie ogrodu
Anda 17:43, 12 mar 2017

Ewa, co u Ciebie?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 19:48, 12 mar 2017

Anda napisał(a)
Ewa, co u Ciebie?

No, właśnie...
HanaK 10:56, 13 mar 2017

Hej Trafiłam przez przypadek, masz cudne zwierzaki, nasi sąsiedzi mają Lhasa apso (w takim właśnie jasnym umaszczeniu jak na zdjęciu ze szczeniaczkiem z ciemną główką), uwielbiam tego psa, on mi się odwzajemnia tym, że na mnie nie szczeka i wskakuje mi na kolana, ale na niektórych gości nawet potrafi warknąć My na razie z futrzaków mamy owce wrzosówki i często u nas rezydującego labradora drugich sąsiadów, o własnym psie myślimy ...

Ewik napisał(a)
Nasze starsze futrzaki szalały na śniegu

Ewik 22:27, 24 mar 2017

Dziewczyny dzieki za odwiedziny , u nas niedoczas ( jak zawsze ostatnio ) doba ma zdecydowanie za mało godzin .
Futrzaki są i bedą z nami , nie wyobrażam sobie domu bez psiaków .
W zeszłym miesiącu po wielu naradach zamieszkała z nami ciut większa panna Ogród powoli budzi sie do życia , jeszcze tylko troche słonka potrzeba .

ciemierniki kwitną

nieśmiało zaczynają krokusy

pojawiają sie tez liście tulipanów i czosnków, tych oststnich zdecydowanie wiecej posadziłam, może jeszcze wyjdą

poczyniłam troche roszad na rabatach , zamowiłam kilka roślin i czekam na wiosnę