Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

asiach 20:32, 14 kwi 2014

Mirella napisał(a)

Wstyd się przyznać jeżeli jest to w naszym kraju to nie wiem gdzie to jest podobne do skałek w Czechach obok Hradec Kralove. A gdzie to? bo jest pięknie
asiach 20:43, 14 kwi 2014

Cleo napisał(a)

Brawo!

Już wiem - super - spojrzałam na mapie i już zgłębiłam wiedzę. Dwa lata temu byliśmy tak blisko bo w Karpaczu. Pierwszy raz w życiu tyle chodziłam i tyle zwiedziłam. Przeżycie niezapomniane. A największy sukces wejście na Śnieżkę, Codziennie inny szlak, codziennie inne schronisko i wszystko na nóżkach
Mirella 20:47, 14 kwi 2014

Asiu, dziękuję, Twój mąż ma rację, pies w domu to ogromna radość, nikt mnie tak nie wita jak przychodzę do dom jak mój kochany piesio, dla mnie pies to nie obowiązek lecz ogromna przyjemność, spacery z nim bardzo lubię, on też ze mną lubi spacery jazda rowerem pies ze mną, narty pies w plecaku,w góry on ze mną, z kajakami też sobie radzi, na grzyby pies też. nie masz się czego bać pokochasz zobaczysz.
Mirella 20:53, 14 kwi 2014

Asia te cudne skałki to Rękawica w Dolinie Prądnika koło Krakowa
Mirella 21:05, 14 kwi 2014

Asia Dolny Śląsk jest mi bardzo bliski urodziłam się we Wrocławiu, tereny nie są mi obce szczególnie te górzyste
asiach 21:17, 14 kwi 2014

Jedno z piękniejszych miast Polski. Do niedawna myślałam, że Gdańsk, Poznań, Warszawa są ładne a jak zobaczyłam 5 lat temu Wrocław to zmieniłam zdanie. Tam studiuje nasz syn. Byliśmy tam kulka raz. U niego i zobaczyliśmy już kawałek. Ale nie os strony sklepów bo tam nie byliśmy - wyjątek stanowi IKEA bo musieliśmy doposażyć wynajmowane mieszkanie Jest śliczny
ZbigniewG 21:39, 14 kwi 2014

Wrocław oczywiście a wrocławianki - byłem widziałem bo i 4 lata tam mieszkałem

w maju oczy i szyja bolała -wiadomo od czego
tylko te komary wieczorami nad Odrą -koszmar

świerk a może daglezja najlepiej sprawdzić czy mocno kłuje(świerk) lub pachnie cytrusowo(daglezja)
Mirella 21:59, 14 kwi 2014

AsiaWrocław i tylko Wrocław, Wa-wa to też moje miasto ale to nie to,Gdańsk cudowny eh ale mam złe wspomnienia okradli mnie w tym mieście i Kraków miłość z wzajemnością

Zbyszek wieczory nad Odrą wśród komarów , to mogło być ciekawe
Mirella 22:02, 14 kwi 2014

Kująca bestia, to świerk, i pachnie żywicą,
asiach 22:08, 14 kwi 2014

Też tak myślę i chciałabym , żeby tam osiadł - czas pokaże - choć w życiu wszystko może się zmienić. Pochodzę ze Stargardu Szczecińskiego, w Szczecinie przeżyłam 11 lat. Tam rozpoczęłam dorosłe życie a wylądowałam w Gorzowie Wlkp. i mieszkam 100m od niego już 14 lat. Ja taki stacjonarny człowiek tyle razy zmieniałam miejsce zamieszkania

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies