Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

asiach 22:50, 17 maj 2014

Mirella napisał(a)
Coś z galerii osobliwości.

I znowu się nie zawiodłam - BOMBA przez duże b

Dobrze, że czasami pada albo jest rosa
Mirella 22:59, 17 maj 2014

Asia To Eden, ten na kratce, on jest bardzo żywotny, Graham Thomas to taki wrażliwiec powaliły go ulewy to róża parkowa delikatna, bardzo piękna, zwiewna, jakby ulotna,podwiązałam ją myślę że sobie poradzi.
Ten żółty akcent to Berberys, jesienią przesadzę bo coś mi nie gra, tam są Lawendy, Buksy i nagle Berberys, w nogach Tojeść Rozesłana.
Szerokość działki to 13,5,,w tym wjazd do garażu, i ta oaza zieleni którą stworzyłam na tak niewielkiej powierzchni ziemi, po prawej stronie i tam drewutnia,tuż przed Tujami, wszystko dopracowałam tak żeby grało, bałaganu nie widać bo zawsze dbam o to żeby go nie było, następne fotki, to to miejsce
Mirella 23:09, 17 maj 2014

Asia Bardzo mi miło że się podoba, te foty to odzwierciedlenie mojej duszy, wnikam w takie klimaty bo to lubię, a jeśli znajdzie się ktoś komu to się podoba to jestem mega szczęśliwa.
Mirella 09:41, 18 maj 2014

Dzień Dobry.Ołowiane chmury wiszą nad moim Edenem.

Gardener27 10:57, 18 maj 2014

Mirella napisał(a)

Zrób w tej dziurze mini domek dla owadów U mnie dla odmiany pięknie i słonecznie Jak ja długo czekałem na to słońce Pozdrawiam niedzielnie
Mirella 11:03, 18 maj 2014

Przemko Fajny pomysł mam więcej takich dziurawych kamieni pokazywałam je, o tym zapomniałam, ołowiane chmury były z rana , teraz mam słońce marzenia się spełniają pozdrawiam.
AgnieszkaW 13:52, 18 maj 2014

Mirella napisał(a)
Asia Bardzo mi miło że się podoba, te foty to odzwierciedlenie mojej duszy, wnikam w takie klimaty bo to lubię, a jeśli znajdzie się ktoś komu to się podoba to jestem mega szczęśliwa.

Mirello, takie podejście do fotografowania jest bardzo bliskie również mojemu sercu Piękne ujęcia ogrodu w makro i mikro spojrzeniu...
ZbigniewG 14:32, 18 maj 2014

Mirella napisał(a)
[... Krywań mam w planie to odwiedzę, może spełni się moje mini pragnienie co myślisz o Azali? widziałam Twoją Krasawicę muszę ją pochwalić jest bardzo piękna i subtelna, miałam ale już jej nie mam. Na jakim etapie jesteś z wędzarnią?

w tym roku Tatry zacznę chyba od Rohaczy a dalej to jak zwykle impuls i improwizacja łamane przez realną ocenę możliwości i warunków ( a może spotkam kogoś znajomego )
azalia super, miałem jeszcze bardziej ognistą Nabucco -podobno najczerwieńsza ale coś ją załatwiło
wędzarnia bliżej jesieni jestem na etapie układania płyt w altanie takie drobiazgi 50x50 -40kg prawdziwego betonu
Mirella 20:47, 18 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Mirello, takie podejście do fotografowania jest bardzo bliskie również mojemu sercu Piękne ujęcia ogrodu w makro i mikro spojrzeniu...

Agnieszko, zobacz też mam meandrującą rzeczkę tylko muszę do niej dojechać tylko cztery kilometry i jestem w raju, tak jak Ty dzięki za miłe słowa.

Mirella 21:29, 18 maj 2014

Zbyszko Patrzysz i jesteś........tylko to mi zostało niestety, dzięki za fotki są piękne. St.smokowiec, T.Łomnica, St. Pleso, coś sobie wybiorę, kolejką wyjadę i będę szczęśliwa byle poczuć zapach limby, opadającej mgły, i takie tam inne doznania, Dlaczego nie........?

Zabrałeś fotki kto daje i odbiera...............