Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Mirella 21:44, 18 maj 2014

Taki klimat nad kącikiem kawowym

.
Po południu wreszcie wyszło słońce więc wybrałam się na wycieczkę rowerową w dolinkę Bolechowicką, ale wracałam z niej w ulewie , ale co tam ciepły deszcz był.

Namiastka Gór.

renatamama3 21:45, 18 maj 2014

Mirelko,ale masz plany kiedy się wybierasz ? byliśmy z M 11 lat temu z 2,5 letnią córą i 11 mc synem ,cudnie tam z T.Łomnicy dojedziesz do Smokowca kolejką ,podziwiając okoliczne widoki .Nocowaliśmy w Nowej Leśnej .Polecam Ci jeszcze Bielską jaskinię .
Mirella 21:54, 18 maj 2014

renatamama3 napisał(a)
Mirelko,ale masz plany kiedy się wybierasz ? byliśmy z M 11 lat temu z 2,5 letnią córą i 11 mc synem ,cudnie tam z T.Łomnicy dojedziesz do Smokowca kolejką ,podziwiając okoliczne widoki .Nocowaliśmy w Nowej Leśnej .Polecam Ci jeszcze Bielską jaskinię .[/quote

Renia od tego czasu wiele się zmieniło, lasy już nie istnieją, huragan zniszczył wszystko, jeżdżę tam kilka razy do roku, tak jest tam pięknie ale drzew już nie ma
asiach 21:55, 18 maj 2014

Co za wspaniała wyprawa rowerowa
U mnie dopiero pod wieczór zrobiło się ładnie ale jutro też ruszę - tylko nie takie widoki - mimo to już suę cieszę na myśl jazdy
Pozdrawiam
Mirella 21:59, 18 maj 2014

asiach napisał(a)
Co za wspaniała wyprawa rowerowa
U mnie dopiero pod wieczór zrobiło się ładnie ale jutro też ruszę - tylko nie takie widoki - mimo to już suę cieszę na myśl jazdy
Pozdrawiam

Asia bierz rower i przyjeżdżajdo tego miejsca tylko cztery kilometry, dolinki są takie urocze i w takim Jurajskim klimacie.
renatamama3 22:00, 18 maj 2014

My ,jak byliśmy ostatnim razem jakieś 5 lat temu ,na ciepłych źródłach ,to właśnie zastaliśmy pasma lasów z pokładanymi drzewami ,myślałam ,że chodź troszkę się odbudowało,.W tym roku chcę w wakacje tam wyskoczyć albo do Czech do skalnego miasta.
Mirella 22:07, 18 maj 2014

renatamama3 napisał(a)
My ,jak byliśmy ostatnim razem jakieś 5 lat temu ,na ciepłych źródłach ,to właśnie zastaliśmy pasma lasów z pokładanymi drzewami ,myślałam ,że chodź troszkę się odbudowało,.W tym roku chcę w wakacje tam wyskoczyć albo do Czech do skalnego miasta.

Renia polecam Słowacki Raj Cudo i dzieciaki też dadzą radę, a skalne miasto ......... będziesz zachwycona jestem o tym przekonana
renatamama3 22:17, 18 maj 2014

Mirelko ,Słowacki Raj odkładamy z roku na rok ,bo właśnie ,chyba jeszcze nie dla dzieciaków ,najmłodszy ma 10 lat ,no ale może .Zwiedzasz zamki? uważam ,że mają piękne i zadbane.
Mirella 22:32, 18 maj 2014

renatamama3 napisał(a)
Mirelko ,Słowacki Raj odkładamy z roku na rok ,bo właśnie ,chyba jeszcze nie dla dzieciaków ,najmłodszy ma 10 lat ,no ale może .Zwiedzasz zamki? uważam ,że mają piękne i zadbane.

Renia to zależy od dziecka, moja córka miała dziewięć lat jak przeszła na własnych nóżkach , na Kasprowy wierch, do doliny Pięciu Stawów Polskich, przeszła wszystkie doliny,bez taryfy ulgowej, sama chciała, ja nie, sprawa indywidualna, zamki mają piękne zwiedzam, ale wolę Szlak Orlich Gniazd i ruiny zamków i Dolny Śląsk
renatamama3 22:54, 18 maj 2014

Orle gniazda zaliczone prawie .Śląsk niestety nie.Wiesz jak idzie dwoje dorosłych a jedna czy dwoje dzieci to ok a u mnie jet trójka .Mój młody mając 4 przeszedł sam trasę do sarniej skały i z powrotem mając 6 na Babią Górę ,ale drabiny i liny jakoś z całą 3 mnie przerażają.