Paulaa
20:45, 03 mar 2014
no właśnie problemos w tym, że ten tył trzeba musowo poprawić, Danusia mi pisała, ze rośliny, które tam mam będzie trzeba wymienić, no ale mus to mus, stopniowo, powoli i damy radę
mam nadzieję
I powiem ci że sama nie wiem jak mam teraz to wszystko zrobić, z tyłu faktycznie prościej by było jakbym miała taką pofalowaną linię rabat, ale nie wiem czy widziałaś koło budynku gospodarczego mam już 1 prostokąt i przy samym wejściu do domu 2 takie małe prostokąty i tam na pewno takie zostaną bo przy nich bezpośrednio chodnik będzie kładziony i w sumie ni tak ni siak
Kosteczka startuje w środę, dziś była dostawa
cieszę się ogromniaście, bo już te kamyczki wszędobylskie z piasku nie będą mi się panoszyły po domku

I powiem ci że sama nie wiem jak mam teraz to wszystko zrobić, z tyłu faktycznie prościej by było jakbym miała taką pofalowaną linię rabat, ale nie wiem czy widziałaś koło budynku gospodarczego mam już 1 prostokąt i przy samym wejściu do domu 2 takie małe prostokąty i tam na pewno takie zostaną bo przy nich bezpośrednio chodnik będzie kładziony i w sumie ni tak ni siak

Kosteczka startuje w środę, dziś była dostawa