Piotr
19:01, 12 lip 2012

@ Ewelina: Sam jeszcze hydroizolacji nie mam, więc nie polecę z doświadczenia, ale ja znalazłem wykonawców, którzy robią zielone dachy poprzez polskiego dystrybutora EPDM'u (www.arco-system.pl/contact) na dole jest namiar na Pana Kłysa (bardzo sympatyczny) i on powinien mieć namiary na najbliższych speców od EPDM'u w Twoim regionie. Jeżeli chodzi o Hydrotech, to producent (www.tricosal.pl/05_html/kontakt.htm) powinien doradzić wykonawcę w okolicy .
Mam dylemat, bo EPDM jest bardziej przekonujący, ale gwarancję dają śmieszną na wykonanie - 3 lata!
A znowu spece od Hydrotech'u dają 10 lat gwarancji na wykonanie, ale martwi mnie ta papa, którą chcą Hydrotech zabezpieczać przed korzeniami.
I bądź tu człowieku mądry
Może ktoś potrafi z doświadczenia lub teoretycznie doradzić??
P.S. po prawej stronie jak piszesz odpowiedź jest zielony napis "Wgraj zdjęcie" - jak klikniesz to możesz wybrać zdjęcie - wgra się miniaturka, a potem wystarczy w nią kliknąć, żeby zdjęcie wkleiło się do tekstu. Problemem może być tylko rozmiar zdjęcia, musiałabyś je pomniejszyć (powinny być małe: 640x480, choć 800x600 też ujdą
)
Mam dylemat, bo EPDM jest bardziej przekonujący, ale gwarancję dają śmieszną na wykonanie - 3 lata!

I bądź tu człowieku mądry

Może ktoś potrafi z doświadczenia lub teoretycznie doradzić??
P.S. po prawej stronie jak piszesz odpowiedź jest zielony napis "Wgraj zdjęcie" - jak klikniesz to możesz wybrać zdjęcie - wgra się miniaturka, a potem wystarczy w nią kliknąć, żeby zdjęcie wkleiło się do tekstu. Problemem może być tylko rozmiar zdjęcia, musiałabyś je pomniejszyć (powinny być małe: 640x480, choć 800x600 też ujdą