Ewa, i co to w końcu była za roślinka, która pokazywałaś kilka stron wcześniej? Chyba przegapiłam odpowiedź
Tęcza zawsze przypomina mi baśnie czytane w dzieciństwie. I pomysł z garncem złota na jej końcu, za które można poszaleć z ogrodowymi zakupami baaardzo mi się podoba
Zagadka jeszcze nie została odgadnięta. Agnieszko, lada dzień na roślince pojawią się kwiaty, wstawię nowe zdjęcia dla ułatwienia. Może wtedy?
Szkoda że życie to nie bajka.....
Brzydko to brzmi, ale odmachuję. Na roślince pojawiają się już kwiatki, są jeszcze małe więc poczekamy. Dziś z prac w ogrodzie przysłowiowe nici, leje, że nawet sunia nie ma ochoty wyjść na dwór.
Zapytam u siebie jak nasz mały Tygrysek? Drapanko za uszkiem przesyła ciocia Ewa.
U mnie ładnie tylko ciśnienie spada, spać się chce, piję kawę za kawą i nic, dalej jestem senna.
Tygrysek czuje się dobrze jest wesoły, energiczny, czasami ma problem z oddychaniem.
Podrapałam go za uszkiem on tak fajnie się śmieje jak jest drapany,muszę mu fotkę zrobić,
Przesyłam dużo drapanka dla suni
Pozdrawiam cieplutko.
Ewuś, a dziś leje u mnie i to bez przerwy. Pogoda taka, że najchętniej bym z łóżka nie wychodziła. Nic się nie chce w taką pogodę. Ale roślinki dostaną duuuużo wody i dobrze . A ja się polenię, a co .
Moim roślinką już chyba wystarczy wody, lało cały dzień i całą noc. Nici z pracy zawodowej i ogrodowej. Dziś wyszło słonko ale deszcz wisi w powietrzu. Udało mi się cyknąć parę fotek. Lato....