Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 22:36, 23 cze 2014

Katkak napisał(a)
Ewuś tęcza piękna. Jakby tak znaleźć garniec złota na jej końcu do byłoby z czym w szkółce poszaleć

Na pewno w nie jednej szkółce Kasiu.
Dobrze, że za marzenia nie biją
Napia 22:46, 23 cze 2014

Ewa, i co to w końcu była za roślinka, która pokazywałaś kilka stron wcześniej? Chyba przegapiłam odpowiedź
Tęcza zawsze przypomina mi baśnie czytane w dzieciństwie. I pomysł z garncem złota na jej końcu, za które można poszaleć z ogrodowymi zakupami baaardzo mi się podoba
Nallar 23:32, 23 cze 2014

Zagadka jeszcze nie została odgadnięta. Agnieszko, lada dzień na roślince pojawią się kwiaty, wstawię nowe zdjęcia dla ułatwienia. Może wtedy?
Szkoda że życie to nie bajka.....
Napia 23:54, 23 cze 2014

Nallar napisał(a)
Zagadka jeszcze nie została odgadnięta. Agnieszko, lada dzień na roślince pojawią się kwiaty, wstawię nowe zdjęcia dla ułatwienia. Może wtedy?
Szkoda że życie to nie bajka.....
Niestety
Mirella 11:52, 25 cze 2014

Macham łapką do Ciebie Ewuś, też czekam na rozwiązanie zagadki.
Nallar 12:32, 25 cze 2014

Mirella napisał(a)
Macham łapką do Ciebie Ewuś, też czekam na rozwiązanie zagadki.

Brzydko to brzmi, ale odmachuję. Na roślince pojawiają się już kwiatki, są jeszcze małe więc poczekamy. Dziś z prac w ogrodzie przysłowiowe nici,
leje, że nawet sunia nie ma ochoty wyjść na dwór.
Zapytam u siebie jak nasz mały Tygrysek? Drapanko za uszkiem przesyła ciocia Ewa.
Mirella 14:43, 25 cze 2014

Nallar napisał(a)

Brzydko to brzmi, ale odmachuję. Na roślince pojawiają się już kwiatki, są jeszcze małe więc poczekamy. Dziś z prac w ogrodzie przysłowiowe nici,
leje, że nawet sunia nie ma ochoty wyjść na dwór.
Zapytam u siebie jak nasz mały Tygrysek? Drapanko za uszkiem przesyła ciocia Ewa.

U mnie ładnie tylko ciśnienie spada, spać się chce, piję kawę za kawą i nic, dalej jestem senna.
Tygrysek czuje się dobrze jest wesoły, energiczny, czasami ma problem z oddychaniem.
Podrapałam go za uszkiem on tak fajnie się śmieje jak jest drapany,muszę mu fotkę zrobić,
Przesyłam dużo drapanka dla suni
Pozdrawiam cieplutko.
Katkak 12:08, 26 cze 2014

Ewuś, a dziś leje u mnie i to bez przerwy. Pogoda taka, że najchętniej bym z łóżka nie wychodziła. Nic się nie chce w taką pogodę. Ale roślinki dostaną duuuużo wody i dobrze . A ja się polenię, a co .
Nallar 13:24, 26 cze 2014

Katkak napisał(a)
Ewuś, a dziś leje u mnie i to bez przerwy. Pogoda taka, że najchętniej bym z łóżka nie wychodziła. Nic się nie chce w taką pogodę. Ale roślinki dostaną duuuużo wody i dobrze . A ja się polenię, a co .

Moim roślinką już chyba wystarczy wody, lało cały dzień i całą noc. Nici z pracy zawodowej i ogrodowej. Dziś wyszło słonko ale deszcz wisi w powietrzu. Udało mi się cyknąć parę fotek. Lato....

Nallar 13:30, 26 cze 2014

c.d.