Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 20:42, 14 kwi 2016

Dorota123 napisał(a)
Mnie różyczka dopadła wcześniej, u mnie już trzeci sezon goszczą. Co prawda nie wszystkim się spodobała miejscówka u mnie 3 albo 4 nie przeżyły zimy bez zimy.

Ciekawe ile u mnie wytrzymają, laik totalny jestem jeśli chodzi o róże. Kupując 19 sztuk, rzuciłam się na głęboką wodę, a moje jedyne koło ratunkowe to Ogrodowisko.
Mnie chyba też zmarzła jedna którą sadziłam w ubiegłym roku. Przycięłam ja krótko i czekam, może odbije.
Katkak 20:44, 14 kwi 2016

Nallar napisał(a)

Ciekawe ile u mnie wytrzymają, laik totalny jestem jeśli chodzi o róże. Kupując 19 sztuk, rzuciłam się na głęboką wodę, a moje jedyne koło ratunkowe to Ogrodowisko.
Mnie chyba też zmarzła jedna którą sadziłam w ubiegłym roku. Przycięłam ja krótko i czekam, może odbije.

Ewcia no to jest nas dwie .
Katkak 20:49, 14 kwi 2016

Dziewicze cięcie róż mam za soba i wyglada na to, że dobrze to zniosły. Zobaczę jak będzie dalej. Boje się trochę tej czarnej plamistości i innego badziewia, ale może dam radę .A byłaś u Gosiaczka? Miała kupić 10 róż, a kupiła 24 . Nie wiem jak Ona to wszystko mieści, alekieś i. Czarodziejka i tyle. Innego wytłumaczeniq brak.
Nallar 20:55, 14 kwi 2016

kosolka napisał(a)

Ty diablco ty!! 19?!
Na pewno jakieś fajne miejsce znajdziesz. No i jak inaczej kupować róże, jak nie oczami, przecież to oczęta mają cieszyć się pozniej

A tak....19..... i co?
Chyba mnie pogięło całkowicie, chodzę i myślę gdzie i z czym je posadzić.
Ale jak pomyślę o czasie kiedy zaczną kwitnąć to micha mi się cieszy.

Nallar 20:59, 14 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Dziewicze cięcie róż mam za soba i wyglada na to, że dobrze to zniosły. Zobaczę jak będzie dalej. Boje się trochę tej czarnej plamistości i innego badziewia, ale może dam radę .A byłaś u Gosiaczka? Miała kupić 10 róż, a kupiła 24 . Nie wiem jak Ona to wszystko mieści, alekieś i. Czarodziejka i tyle. Innego wytłumaczeniq brak.

Kasiu, pozostaje nam się doszkalać. Też się boję tych wszystkich choróbek na które zapadają róże ale jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. Będziemy się wspierać bo innego wyjścia nie mamy.
U Gosiaczka nie byłam bardzo dawno, muszę ja koniecznie odwiedzić i dopytać jakich mocy używa.
Luki 21:23, 14 kwi 2016

Ja przeciwnik róż dałem radę bo w sumie nadal ich nie lubię, ale 17 sztuk rośnie na rabacie. Też dasz radę, jest tyle specjalistek od róż na forum
Nallar 21:33, 14 kwi 2016

Luki napisał(a)
Ja przeciwnik róż dałem radę bo w sumie nadal ich nie lubię, ale 17 sztuk rośnie na rabacie. Też dasz radę, jest tyle specjalistek od róż na forum

Toć na pomoc tych specjalistek liczę
17? jestem o dwie szybsza tegorocznych mam 19. Oczka nie będzie KONIEC
Za co ich nie lubisz? za kolce?
Ivvvona 22:14, 14 kwi 2016

My tu wszyscy doskonalimy się w upychaniu, więc na pewno poradzisz i różyczki znajdą należne im miejsce. Ja natomiast róże uwielbiam i choć sama mam mało (czego bardzo żałuję)to będę podziwiać u innych.
barbara_kraj... 22:18, 14 kwi 2016

Z niecierpliwością czekam na chwilę, w której te róże już kwitnące obejrzę.
Mirella 16:22, 15 kwi 2016

Ewcia jestem pod wrażeniem , piękniutkie wybrałaś, M Wood też mam, będę podglądać .