Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 22:07, 27 wrz 2017

Mirella napisał(a)

Bardzo ładnie pasują do siebie .

Rabata była "tworzona" na szybcika. Chyba lepiej wyglądałyby tam Wanilki.
ryska 22:07, 27 wrz 2017

Ta kompozycja anabelek z rozchodnikami już w czerwcu była śliczna.
Teraz wygląda to rewelacyjnie.
Basilikum 09:10, 28 wrz 2017

sliczne masz wnusie i fajny ten czyas kiedy dzieci w domu sa
Moje owce tez wolaja male i jak ktores odrazu natychmiast nie przyjdzie to bure dostaje tylko u mnie to wolanie razy 10, bo tyle mam z malymi teraz mamy.
Anabelki sliczne, moje juz dawno przebarwione
Nallar 21:37, 30 wrz 2017

ryska napisał(a)
Ta kompozycja anabelek z rozchodnikami już w czerwcu była śliczna.
Teraz wygląda to rewelacyjnie.

Kilka anabelek trafiło na rabatę przed domem, (tam gdzie zrywałam bluszcz i irgę) zastanawiam się czym je podsadzić. Co znowu rozchodnik?
Nallar 21:43, 30 wrz 2017

Basilikum napisał(a)
sliczne masz wnusie i fajny ten czyas kiedy dzieci w domu sa
Moje owce tez wolaja male i jak ktores odrazu natychmiast nie przyjdzie to bure dostaje tylko u mnie to wolanie razy 10, bo tyle mam z malymi teraz mamy.
Anabelki sliczne, moje juz dawno przebarwione

Śliczne? ba, podały się do babci
Byłam u Ciebie, ale maluchów nie pokazujesz. Widziałam za to co potrafią Twoje raczki. Maszyna do szycia w domu to skarb.

Katkak 08:51, 01 paź 2017

Fajna taka wieś w mieście. U mnie, ulicę obok są dwa baranki . Słychać jak beczą. Przynajmniej Twoje wnusie będą wiedziały, że krowa nie jest fioletowa . To się wydaje głupie i nieprawdopodobne, ale podobno naprawdę zdarzają się dzieciaki, które krowę widziały tylko w reklamie Milki. Ogrodowy czas fajnie zwolnił, można się teraz cieszyć ogrodem. Przede mną jeszcze z późniejszych prac kopczykowanie róż i wiązanie traw i finito. To pierwszy sezon kiedy czuję się tak nasycona i spotkaniami i zakupami i samym ogrodem . Więc zima mi niestraszna . Buziol Ewuniu .
Nallar 21:16, 01 paź 2017

Katkak napisał(a)
Fajna taka wieś w mieście. U mnie, ulicę obok są dwa baranki . Słychać jak beczą. Przynajmniej Twoje wnusie będą wiedziały, że krowa nie jest fioletowa . To się wydaje głupie i nieprawdopodobne, ale podobno naprawdę zdarzają się dzieciaki, które krowę widziały tylko w reklamie Milki. Ogrodowy czas fajnie zwolnił, można się teraz cieszyć ogrodem. Przede mną jeszcze z późniejszych prac kopczykowanie róż i wiązanie traw i finito. To pierwszy sezon kiedy czuję się tak nasycona i spotkaniami i zakupami i samym ogrodem . Więc zima mi niestraszna . Buziol Ewuniu .

Kasiu, o fioletowej krowie ktoś już pisał na Ogrodowisku, czytałam z niedowierzaniem, bardzo to smutne.

Podglądałam Twoje wojaże po ogrodach masz kobieto energie

Mój ogródek nieruszony od czterech tygodni, zadołowałam tylko kilka donic z roślinami. Może w tym tygodniu zabiorę się porządkowanie rabat, mam kilka roślin do wsadzenia, kilka do przesadzenia. Prawdę mówiąc to już mi się nie bardzo chce, chyba zmęczenie mnie dopadło.

Dziś bawiłam się pudełeczkami po bucikach

Tak wyglądają teraz.

A że były trzy....
asiak 21:21, 01 paź 2017

Ale piękne pudełeczka powstały Super
Nallar 21:31, 01 paź 2017

asiak napisał(a)
Ale piękne pudełeczka powstały Super

Dziękuję. Recycling w domu i zagrodzie.
Pozdrawiam Asiu.
ryska 22:44, 01 paź 2017

Śliczne pudełka.