Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Agania 19:46, 24 lut 2018

Ewcia dziekuję...za wtajemniczenie w techniki
Całuski, ale mi się to wszystko podobie

Z foamu muszę się uczyć...za rok wesele mojego syna, już mnie proszą o wsparcie przy dekoracjach , aż mi głupio, bo ja zielona...
gierczusia 11:38, 25 lut 2018

Nallar napisał(a)
Mamy nowe słoiczki po konfiturkach.
Przód

Zezowata krowa jeszcze bez brwi.

Nieee noooo jesteś niesamowita w zezatej krowie można się zakochać od pierwszego wejrzenia wyszło cuudnie
Napia 20:22, 25 lut 2018

Nallar napisał(a)
Ale się gonimy....
Nad tą sową zastanawiałam się już w ubiegłym roku i zapomniałam jej sprzątnąć. Tyle z tego dobrego że koty z sąsiedztwa nie polują u mnie w ogródku bo nie maja na co.
Teraz się już pożegnam bo idę coś zjeść i może uda mi się zasnąć.
Zostawiam dla Ciebie.

Dopiero teraz oglądam piękności, które czekają i cieszą oko Poszłam spać. A różyczka śliczna...

Mam problem z kotami - sąsiedzi mają kilka kotek, z okolicy schodzą się kocury i u nas zrobiły sobie miejsce schadzek. Karmnik zawieszony wysoko, ale to nie zawsze pomaga.
Nallar 01:03, 26 lut 2018

Agania napisał(a)
Ewcia dziekuję...za wtajemniczenie w techniki
Całuski, ale mi się to wszystko podobie

Z foamu muszę się uczyć...za rok wesele mojego syna, już mnie proszą o wsparcie przy dekoracjach , aż mi głupio, bo ja zielona...

Nie masz za co dziękować Też często korzystam z podpowiedzi innych i uważam to za duży plus że jesteśmy w stanie dzielić się wiedzą.

Zielona???? Od jakiegoś koloru trzeba zacząć Rok to sporo czasu, trzeba tylko na coś się zdecydować.
Sala, stoły? co to ma być?
Nallar 01:10, 26 lut 2018

gierczusia napisał(a)

Nieee noooo jesteś niesamowita w zezatej krowie można się zakochać od pierwszego wejrzenia wyszło cuudnie

Zezata, jak ja nazwałaś krowa to jakaś niedoróbka. Patrząc na fotkę zastanawiam się czy to jej przód czy tył, bo ani ogona, ani cycorków. Jeżeli udało jej się tak wygiąć ciałko że nie widać ani jednego ani drugiego, to znaczy że to ona jest niesamowita a nie ja.

Dziś skończyłam kolejny słoiczek, ale fotka będzie jutro.
Nallar 01:18, 26 lut 2018

Napia napisał(a)

Dopiero teraz oglądam piękności, które czekają i cieszą oko Poszłam spać. A różyczka śliczna...

Mam problem z kotami - sąsiedzi mają kilka kotek, z okolicy schodzą się kocury i u nas zrobiły sobie miejsce schadzek. Karmnik zawieszony wysoko, ale to nie zawsze pomaga.

Róża to Westerland.
U nas też koty szlajają się po ogródku. Szybko zwąchały że nie ma już naszej Smoczycy.

Trzeba będzie jeść więcej cytrusów a skórki rozkładać po rabatach, podobno koty tego zapachu nie lubią.

Dla wyjaśnienia: Nie mam nic przeciwko kotom, ale polowanko i sranko niech uskuteczniają w ogródkach swoich właścicieli.
Nallar 01:55, 26 lut 2018

Dziś przeglądałam fotki i znalazłam że mój eMuś po tajniacku robi mi foty.
Spojrzenie z góry...........................................................Z dołu........

Teraz wiem co mi nie pasi.

Dobrze że ta sosna nie jest wyższa, bo na kolejny szczebelek drabiny to ja już nie wlezę.

W pojemniku na bio same juki, chyba się ich nigdy nie pozbędę.

I jeszcze jedno ujęcie tej samej rabatki.

marba 09:39, 26 lut 2018

Fajnie się ogląda w zimowe dni takie letnie fotki. Od razu robi się cieplej.
Juk się pozbywasz?
Monia81 09:42, 26 lut 2018

No i jaki fajny masz busz na działce, a ta studnia zatopiona w tej zieleni bosko wygląda ja jak czytam o tych jukach to chyba też zacznę się ich troszku pozbywać, bo później nie dam sobie rady z nimi...
Nallar 12:49, 26 lut 2018

marba napisał(a)
Fajnie się ogląda w zimowe dni takie letnie fotki. Od razu robi się cieplej.
Juk się pozbywasz?

O...tak, już nie mogę się doczekać kiedy ogródek buchnie kolorami.
Basiu, juk pozbywam się co kilka lat, ale to nie jest takie proste, ciągle odrastają.