Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 11:13, 04 kwi 2014

Uwielbiam niebieski i cały czas go dodaje i bedzie go u mnie duuuuuuzo hi hi hi

Kondzio 11:13, 04 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Bylam poczytałam kiedy fotki kurnika pokarzesz uf jutro weekend
mira moze jutro spróbuje ja rozłożyć bo jest zaciezka dla mnie samego poproszę A zeby mi pomógł jutro
Kondzio 11:15, 04 kwi 2014

laurowisnia napisał(a)
Dużo róż zamawiałeś to dużo różanek, bardzo lubię niebieski w ogrodzie, a mam go mało, Ty widzę też, szkoda, że ostróżki mnie nie lubią, one dodają dużo niebieskości.
ja uwielbiam niebieski jak widać po zdjęciach letnich mam go wszędzie hi hi hi hi
Margolka 11:21, 04 kwi 2014

Ależ pięknie u ciebie!!! Najbardziej mnie zaczarowało fiołkowe poletko, aż sobie westchnęłam
I niezapominajki już ci kwitną... U mnie jeszcze niestety nawet pączków nie mają.
Za to magnolia już kwitnie. Wczoraj prawie cała była w kwiatach, chociaz jeszcze troche pąków miała. Dzisiaj w pełnej krasie, bo pogoda u nas piękna
Trawa u mnie w bardzo podobnym stanie - jeszcze trzeba trochę poczekać. Najgorsze, że sucho strasznie. Przydałaby się ładna pogoda i jakaś mała pompa z nieba
Pozdrawiam cieplutko
Kondzio 11:29, 04 kwi 2014

Margolka napisał(a)
Ależ pięknie u ciebie!!! Najbardziej mnie zaczarowało fiołkowe poletko, aż sobie westchnęłam
I niezapominajki już ci kwitną... U mnie jeszcze niestety nawet pączków nie mają.
Za to magnolia już kwitnie. Wczoraj prawie cała była w kwiatach, chociaz jeszcze troche pąków miała. Dzisiaj w pełnej krasie, bo pogoda u nas piękna
Trawa u mnie w bardzo podobnym stanie - jeszcze trzeba trochę poczekać. Najgorsze, że sucho strasznie. Przydałaby się ładna pogoda i jakaś mała pompa z nieba
Pozdrawiam cieplutko
Twym roku sa duże różnice w Polsce czasami nie do uwierzenia jest strasznie sucho przydał by sie deszcz ale najlepiej nocą hi hi hi
Milka 11:40, 04 kwi 2014

O rany, Kondziu cudnie! te dwie fotki z niebieskościami, żywcem obraz z angielskich ogrodów!
Kondzio 11:44, 04 kwi 2014

irena_milek napisał(a)
O rany, Kondziu cudnie! te dwie fotki z niebieskościami, żywcem obraz z angielskich ogrodów!
irenko dziekuje hi hi hi widze takie zmiany u cieni ze ho ho
Mirka 11:50, 04 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
mira moze jutro spróbuje ja rozłożyć bo jest zaciezka dla mnie samego poproszę A zeby mi pomógł jutro [/quOote]Ok
paulina_wero... 11:54, 04 kwi 2014

Kondzio napisał(a)

tu dla gabrieli wszystkie prawie róże sie przyjeły hi hi hi

Byłam cicha podglądaczka ajk pewno niejedna osoba tutaj, czas to zmienić i ja się pytam co to za kwiatuszki te niebieskie bo własnie wczoraj takie same "zachabudziłam" parę z babci ogródka

A po za tym uroczo u Ciebie, piękna wiosna.
Kondzio 12:29, 04 kwi 2014

To prymulka