Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 10:28, 01 lip 2014

polinka napisał(a)
Konrad jesteś dla mnie Królem róż Obłędnie ten Wasz ogród wygląda, warzywnik, róże, kurki, surfinie wszystko uporządkowane i widać, że wiecie w jakim kierunku podążacie Wiem, że kosztowało i dalej wymaga to dużo pracy ale pewnie radość i duma z tak wymuskanego ogrodu przebija wszystko
powiem nieskromnie ale ogrod mi sie podoba i to bardzo jeszcze wymaga dołożenia koloru i w niektórych miejscach i elementów dekoracyjnych ale to powoli ale naszczescie wiemy co chcemy osiągnąć
laurowisnia 11:25, 01 lip 2014

Kondzio napisał(a)
oj sory kury rożnie raz znoszą raz nie teraz jedna jest chora zobaczymy co z nią bedzie

Jak tam kurka, ja w weekend akurat rozmawiałam o kurkach i dowiedziałam się, że przy kłopotach z przewodem pokarmowym podaje się pieprz z wodą, a później antybiotyk, taki sposób ze wsi, ale nadal stosowany.
Napisz czym przystroisz nowe wejście do warzywnika, pozdrawiam.
Kondzio 14:59, 01 lip 2014

laurowisnia napisał(a)

Jak tam kurka, ja w weekend akurat rozmawiałam o kurkach i dowiedziałam się, że przy kłopotach z przewodem pokarmowym podaje się pieprz z wodą, a później antybiotyk, taki sposób ze wsi, ale nadal stosowany.
Napisz czym przystroisz nowe wejście do warzywnika, pozdrawiam.
ta czerwona roza która jest na pierwszej pergoli i mam ciemno różowa z przodu która sie marnuje z przodu ale jest obłędna nazwe gdzieś mam podam puźniej a kura jeszcze żyje ale zobaczymy co znia bedzie
Borbetka 22:17, 01 lip 2014

Kondziu, warzywnik jak w Anglii normalnie!!! Podpory i w ogóle. Kłaniam się z podziwem, super.
Kondzio 22:20, 01 lip 2014

Borbetka napisał(a)
Kondziu, warzywnik jak w Anglii normalnie!!! Podpory i w ogóle. Kłaniam się z podziwem, super.
dziekuje warzywnik dzieki Danusi
monteverde 23:29, 01 lip 2014

Wpadłam choć na momencik słusznie dziewczyny chwalą warzywnik, bo bardzo ładny a jak tam kurka? lepiej? pozdrówka
an_tre 23:34, 01 lip 2014

I ja pozachwycałam się u ciebie, a musiałam cofać się daleko...
pozdrowka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ka1sia 23:34, 01 lip 2014

Kondzio napisał(a)
staram sie zeby ogrod był z klimatem

i świetnie Ci to wychodzi!
Kondzio 07:35, 02 lip 2014

monteverde napisał(a)
Wpadłam choć na momencik słusznie dziewczyny chwalą warzywnik, bo bardzo ładny a jak tam kurka? lepiej? pozdrówka
tak sobie ani lepiej ani gorzej miło ze zagladnełaś hi hi hi
Kondzio 07:35, 02 lip 2014

ka1sia napisał(a)

i świetnie Ci to wychodzi!
dziekuje