Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 13:19, 30 cze 2014

Ozz napisał(a)
Kondzio - w Twoja cześć u mnie w rogu za różą malutki listeczek kopytnika rośnie
hi hi hi
Milka 14:59, 30 cze 2014

Kondziu, w końcu mnóstwo zdjęć, obejrzałam sobie i ....ogród bardzo wybujał, naprawdę czuc duch angielski, masz piękne róże, śliczne różowe lilie, odlotowe jeżówki, całość pewnie pachnie i brzęczy, bo przyciąga gości...widać olbrzymie zmiany i duży wkład pracy, tak radośnie i kolorowo jest w ogrodzie
szkoda, że kurka choruje, liczę, ze się jej poprawi
popcorn 15:08, 30 cze 2014

Kondzio napisał(a)
sporo róż mam koło 300 szt czekam jak się rozrosną przy ogrodzeniu bo będzie szpaler róż jadalnych będzie odjazd w tedy

rugosa od Gabrieli, czy jeszcze cos innego?
Bosko, ale busz! I te roze, z szalwia i lawenda!
Kondzio 16:28, 30 cze 2014

popcarol napisał(a)

rugosa od Gabrieli, czy jeszcze cos innego?
Bosko, ale busz! I te roze, z szalwia i lawenda!
rugosy od Gabrieli mam jak liczyłem 60 szt 110 tych szklarniowych a reszta odmianowych
Kondzio 16:29, 30 cze 2014

Milka napisał(a)
Kondziu, w końcu mnóstwo zdjęć, obejrzałam sobie i ....ogród bardzo wybujał, naprawdę czuc duch angielski, masz piękne róże, śliczne różowe lilie, odlotowe jeżówki, całość pewnie pachnie i brzęczy, bo przyciąga gości...widać olbrzymie zmiany i duży wkład pracy, tak radośnie i kolorowo jest w ogrodzie
szkoda, że kurka choruje, liczę, ze się jej poprawi
dziekuje staramy sie jak możemy jeszcze nie jest tak jak chce ale sie zbliżamy do ideału mojego hi hi hi
Milka 16:54, 30 cze 2014

Ja już też widzę w jakim kierunku zmierzasz, sama mam podobnie, niby juz bliżej, a za moment znowu dalej, nie powinnam nic oglądać, bo wtedy pomysły na rewolucje przychodzą ale już się trzymam tego, co planowałam, choć rok niech będzie bez zmian
Kondzio 17:43, 30 cze 2014

Milka napisał(a)
Ja już też widzę w jakim kierunku zmierzasz, sama mam podobnie, niby juz bliżej, a za moment znowu dalej, nie powinnam nic oglądać, bo wtedy pomysły na rewolucje przychodzą ale już się trzymam tego, co planowałam, choć rok niech będzie bez zmian
chce w ogrodzie pełno zapachów bylin przedewszystkim kwiatów które przemiennie kwitna i dają kolor mojemu ogrodowi ja mam nadzieje ze bede tylko dzielił moje roślinki i ewentualnie zmieniał kompozycje nie zamierzam robic dużych zmian bo wymiękam hi hi hi
bociek 19:04, 30 cze 2014

Kondzio, ależ musialam sie cofnac Powiem Ci, ze jestem zauroczona Twoim ogrodem. Pamietam Twoja walke z samym soba, ale zobacz jaki raj stworzyles. Warto bylo Zestawienie roz z szalwia mistrzowskie Dzwonek sliczny no i pod stolem fajnie obrosly paprocie rzezbe

Jest pieknie sielsko - angielsko
Kondzio 20:51, 30 cze 2014

bociek napisał(a)
Kondzio, ależ musialam sie cofnac Powiem Ci, ze jestem zauroczona Twoim ogrodem. Pamietam Twoja walke z samym soba, ale zobacz jaki raj stworzyles. Warto bylo Zestawienie roz z szalwia mistrzowskie Dzwonek sliczny no i pod stolem fajnie obrosly paprocie rzezbe

Jest pieknie sielsko - angielsko
dziekuje to dzieki ogrodowisku bo znalazłem dzieki niemu swój styl wątki
Mathildis 21:03, 30 cze 2014

Kondzio napisał(a)
Warzywniak dostał oprawę jeszcze jest przymierzana
(...)

Wejście do warzywniaka obłędne... zresztą jak i sam warzywniak