Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 09:29, 03 sie 2014

Welka napisał(a)
Kondzio, wrócę umyć okna, ale ja wszędzie jeżdżę z dziećmi, więc to byłaby syzyfowa praca
Ciągle siedzi mi w głowie ta Wasza studzienka, (jak mogę się wtrącić) to zrobiłabym tam taki rodzaj kratki okrągłej (bez prostych prętów, same elementy kute, ażurowe, że dno byłoby widać) z motywem róż (linków nie można chyba podawać, ale wpisz to na all Y1 elementy kute - rozeta stalowa z różą Promocja). Ale to jest Twój tron
Pozdrawiam
super pomysł jak masz jeszcze jakieś to pisz dlatego lubię takie spotkania
Madzenka 10:10, 03 sie 2014

Kondzio ja chyba sobie tego największego kupiłam.... Ma wysokość jak moje 2 m ambrowce... Zaraz mi je pożre Hi hi
Kondzio 12:30, 03 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kondzio ja chyba sobie tego największego kupiłam.... Ma wysokość jak moje 2 m ambrowce... Zaraz mi je pożre Hi hi
no tak ale abrowca super bedzie wyglądał z sadzcem
makkasia 14:53, 04 sie 2014

taa no ja się przyłączam do wszystkich ochów i achów bo rzeczywiście Twój ogród przeszedł niesamowita przemianę i jest taki dojrzały chociaż przecież młody niesowity jest !!! sadźce som wielkie ale świetne następne chciejstwo, którego nie mogę zrealizować
Gardenarium 14:55, 04 sie 2014

Kondzio, jak dasz radę, spowoduj podniesienie poziomu wody w strumieniu, widać sporo folii przy tarasie akurat. Generalnie jest ślicznie, ale te szczegóły psują, ja to widzędlatego mówię, będzie śliczniej Dasz rade? na tym polega ambaras, żeby woda chciała się podnieść.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 15:07, 04 sie 2014

Gardenarium napisał(a)
Kondzio, jak dasz radę, spowoduj podniesienie poziomu wody w strumieniu, widać sporo folii przy tarasie akurat. Generalnie jest ślicznie, ale te szczegóły psują, ja to widzędlatego mówię, będzie śliczniej Dasz rade? na tym polega ambaras, żeby woda chciała się podnieść.
Danusiu to nie folia to glony z którymi mam problem w strumieniu całe dno w strumieniu jest zasypane żwirem gorzej widać w oczku ale tu nic nie poradzę muszę zakupić jakieś rosliny płonące bede musiał pomyśleć
Milka 15:55, 04 sie 2014

Rany, Kondziu, tak masz pięknie, ale zmiany!!!!
Kondzio 16:26, 04 sie 2014

Milka napisał(a)
Rany, Kondziu, tak masz pięknie, ale zmiany!!!!
dziekuje zmieniło się i zmieniać bedzie hi hi
Milka 16:30, 04 sie 2014

To super, ja mam coraz mniej sił, platam się aktualnie i jakoś pod górke, ale może mi minie
Kondzio 19:01, 04 sie 2014

Milka napisał(a)
To super, ja mam coraz mniej sił, platam się aktualnie i jakoś pod górke, ale może mi minie
napewno ja tez mam takie chwile ze nie mam sił i ochoty robic na okrągło no cóż muszę znaleźć coś co mi da kopa