Zacytowałem wszystko bo takich widoków nie widzi się często Stół wygląda rewelacyjnie Bukiet piękny Ja ostatnio swojej szefowej zrobiłem taki na imieniny bo kasy nam tylko na prezent wystarczyło a kwaitki są obowiązkowe i była bardzo zadowolona a jedncześnie w szoku że ja takie rzeczy potrafię Nic dziwnego ze goście aż buty pogubili bo Andrzej na pewno z grila smakołyki nieziemskie serwował Wszystkiego najlepszego
miło mi bardzo za życzenia i ze sie podoba ja nie kupuje kwiatów dla przyjaciół tylko robie je z tego co mam w ogrodzie oni wiedza ze to z serca robie a Andrzej bardzo dobrze gotuje jeszcze mam takie zdjęcie stołu i bukietu
Końdziu- no toś się postarał. Jak ważne jest nakrycie stołu- od razu wieczór i kolacja staje się bardziej elegancka. Zastawa super, no a bukiet? - piękny.
O! to tak samo jak ja - też uwielbiam i bukiety robię stale zwłaszcza dla innych - i stale się wściekam jak mam mało do cięcia bo zostawić coś trzeba
tak więc rozpracowuję Twój cudny bukiet - te mocne niebieskości nie mogę dopatrzyć co to jest a tego niebieskiego floksa zamawiam, zamawiam !!!! albo mi podaj nazwę i gdzie kupiłeś - o taki kolor mi chodzi
stół to już się nie mówi - mi by wystarczyły puste talerze i woda dla ochłody
krzesła też mi się rozleciały i chyba takie same z przeceny kupiłam - fajne są