Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 21:57, 06 sie 2014

Agcia napisał(a)

to dopiero BUKIET !! Piękny.. moje to przy tym jakieś mitryngi
hi hi hi dzieki lubię robic bukiety odpręża mnie to tak samo czyszczenie róż i bylin ze zwiedlych kwiatów
Gardener27 23:18, 06 sie 2014

Kondzio napisał(a)
hi hi hi dam kilka fotek z weekendu czekaliśmy na przyjaciół bo mieliśmy 15 rocznice

Bukiet ktory sam zrobiłem

Nowe krzesła bo tamte sie rozpadły

Tam na boczku leżą lezaczki drewniane w pudelkach prezent od nich hi hi

Nawet zgubili buty hi hi hi

Andrzej griluje

Zacytowałem wszystko bo takich widoków nie widzi się często Stół wygląda rewelacyjnie Bukiet piękny Ja ostatnio swojej szefowej zrobiłem taki na imieniny bo kasy nam tylko na prezent wystarczyło a kwaitki są obowiązkowe i była bardzo zadowolona a jedncześnie w szoku że ja takie rzeczy potrafię Nic dziwnego ze goście aż buty pogubili bo Andrzej na pewno z grila smakołyki nieziemskie serwował Wszystkiego najlepszego
Kondzio 23:29, 06 sie 2014

Gardener27 napisał(a)

Zacytowałem wszystko bo takich widoków nie widzi się często Stół wygląda rewelacyjnie Bukiet piękny Ja ostatnio swojej szefowej zrobiłem taki na imieniny bo kasy nam tylko na prezent wystarczyło a kwaitki są obowiązkowe i była bardzo zadowolona a jedncześnie w szoku że ja takie rzeczy potrafię Nic dziwnego ze goście aż buty pogubili bo Andrzej na pewno z grila smakołyki nieziemskie serwował Wszystkiego najlepszego
miło mi bardzo za życzenia i ze sie podoba ja nie kupuje kwiatów dla przyjaciół tylko robie je z tego co mam w ogrodzie oni wiedza ze to z serca robie a Andrzej bardzo dobrze gotuje jeszcze mam takie zdjęcie stołu i bukietu

alinak 00:07, 07 sie 2014

Konrad pięknie zastawiony stół ...my ogrodnicy to mamy dusze do takich detali
Kasik 06:46, 07 sie 2014

Końdziu- no toś się postarał. Jak ważne jest nakrycie stołu- od razu wieczór i kolacja staje się bardziej elegancka. Zastawa super, no a bukiet? - piękny.
Bogdzia 06:58, 07 sie 2014

Ja też się zachwyciłam stołem , piękny i bukiet również.Pozdrówka.
Mirka 08:06, 07 sie 2014

Kondziu piekny stół kwiaty to ty umiesz zestawić gratuluję 15 i życzę kolejnych a A to chyba kucharz nieziemski i w swoim żywiole pozdrówka dla was:'(
zawitka 08:26, 07 sie 2014

Po pierwsze gratulacje za 15 tkę .Po drugie cuda na rabatach po trzecie bukiet -bomba nie mówiąc o stole Pozdrówka do tego
mira 08:41, 07 sie 2014

Kondzio napisał(a)
hi hi hi dzieki lubię robic bukiety odpręża mnie to tak samo czyszczenie róż i bylin ze zwiedlych kwiatów

O! to tak samo jak ja - też uwielbiam i bukiety robię stale zwłaszcza dla innych - i stale się wściekam jak mam mało do cięcia bo zostawić coś trzeba
tak więc rozpracowuję Twój cudny bukiet - te mocne niebieskości nie mogę dopatrzyć co to jest a tego niebieskiego floksa zamawiam, zamawiam !!!! albo mi podaj nazwę i gdzie kupiłeś - o taki kolor mi chodzi

stół to już się nie mówi - mi by wystarczyły puste talerze i woda dla ochłody

krzesła też mi się rozleciały i chyba takie same z przeceny kupiłam - fajne są

pozdrawiam sierpniowo
mira 08:42, 07 sie 2014

oj chyba jakieś gratki przeoczyłam więc dodaję serdeczności