Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

elzbieta_g 19:15, 11 wrz 2014

Kondziu, ja z z tych podglądaczy cichych i w tej chwili mam potrzebę wypowiedzi głosowania nie ma ale ja jestem za takimi falami jakie masz, bardzo pasują do twojego ogrodu, zakręciki wprowadzają tajemniczość bo nie wiadomo co się dalej kryje i chce się wędrować dalej, wgłąb ogrodu ale to ty decydujesz
pozdrawiam
AgnieszkaW 19:17, 11 wrz 2014

Zrób, co serce podpowiada, a rozsądek nakazuje Trudna decyzja przed Tobą...ale wierzę, że podejmiesz tę właściwą
Kondzio 19:26, 11 wrz 2014

elzbieta_g napisał(a)
Kondziu, ja z z tych podglądaczy cichych i w tej chwili mam potrzebę wypowiedzi głosowania nie ma ale ja jestem za takimi falami jakie masz, bardzo pasują do twojego ogrodu, zakręciki wprowadzają tajemniczość bo nie wiadomo co się dalej kryje i chce się wędrować dalej, wgłąb ogrodu ale to ty decydujesz
pozdrawiam
dzięki że piszecie, bo mi teraz to jest potrzebne już myślałem że nikt nie chce do mnie pisać i się zastanawiałem co zrobiłem takiego złego ale źle myślałem
Kondzio 19:27, 11 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Zrób, co serce podpowiada, a rozsądek nakazuje Trudna decyzja przed Tobą...ale wierzę, że podejmiesz tę właściwą
Dzięki że wierzysz we mnie i wypowiedziałaś swoje zdanie i to jest bez cenne
elzbieta_g 19:31, 11 wrz 2014

Kondzio napisał(a)
dzięki że piszecie, bo mi teraz to jest potrzebne już myślałem że nikt nie chce do mnie pisać i się zastanawiałem co zrobiłem takiego złego ale źle myślałem

teraz każdy nieczasowy i chyba każdy wątek zwolnił ale zimą nadrobimy zaległości
Kondzio 19:35, 11 wrz 2014

elzbieta_g napisał(a)

teraz każdy nieczasowy i chyba każdy wątek zwolnił ale zimą nadrobimy zaległości
no tak a ja jak zwykle za dużo myślę
malgorzata_s... 20:07, 11 wrz 2014

Kondziu te zdjęcia mnie powaliły Cuuuuudownie Bosko Czarująco Mnie się podobuje meandrująco ale co zrobisz będzie pięknie
No a teraz opinkol. Co Ty sobie myślisz tyle, Ty nie kombinuj bo przecież wiesz że cię kofamy Jedziesz do Wojsławic ?
Kondzio 20:10, 11 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kondziu te zdjęcia mnie powaliły Cuuuuudownie Bosko Czarująco Mnie się podobuje meandrująco ale co zrobisz będzie pięknie
No a teraz opinkol. Co Ty sobie myślisz tyle, Ty nie kombinuj bo przecież wiesz że cię kofamy Jedziesz do Wojsławic ?
hi hi hi tak będę bo bedę nie daleko mieszkał hi hi hi a ze ścieżką zobaczymy mi też się podoba meandrująca ale muszę się zastanowić
Mirka 21:09, 11 wrz 2014

Kondzio napisał(a)
Pokaże wam zdjęcia, które dzisiaj zrobiłem z altany i z drabiny

tutaj przy altanie, bo się nie dało inaczej zrobić.

Ty chyba chcesz żebym ja zawału dostała no teraz to ja widze swój ogród widzę jak u mnie będzie pięknie Konrad
Mirella 21:21, 11 wrz 2014

Ślicznie, to co zobaczyłam w Twoim ogrodzie na zawsze zostanie w mojej pamięci jest przepięknie
jestem pod wielkim wrażeniem tego miejsca, dziękuję.