Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

cyma2704 18:37, 17 gru 2014

Konrad pozdrawiam świątecznie.

Solidaryzuję się z Tobą i Małą Mi. Nie głupieję przed świętami, najchętniej bym je spędziła przy kieliszku wina i ciastku domowej roboty. Niestety nie wszyscy podzielają moje poglądy, więc coś tam szykuję, ale bez przesady. Do ozdób nie mam zdolności, więc mało stroików.

Powodzenia w nawożeniu. Aura taka, że mogłabym pracować w ogrodzie, gdyby to miało sens i tak mnie niektórzy mają za wariata

Nie daj się melancholii, wiosna blisko.
Kondzio 21:45, 17 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kondzio... ja marudziłam na święta i dekoracje... frustracje wczoraj wylewałam... ale Tyś mnie pobił na łeb i szyję.. Twoje frustracje rozumiem...
Ale poszukaj pozytywu.... są to dni wolne od pracy Poproś swojego Mikołaja o prezent pod Choinkę. I od świąt już będzie coraz dłuższy dzień
Aniu ja nie marudzę tylko mówię że świąt nie lubiłem i nie lubię bo dla czego mam je lubić.... hi hi hi hi poprosiłem mikołaja ale na taki prezent ni ma pieniążków hi hi hi może będzie inna okazja i leprze czasy
Kondzio 21:46, 17 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
No a kurami to ci faktycznie wyszły jaja..
Aniu no hi hi hi buziam cię bardzo
Kondzio 21:51, 17 gru 2014

cyma2704 napisał(a)
Konrad pozdrawiam świątecznie.

Solidaryzuję się z Tobą i Małą Mi. Nie głupieję przed świętami, najchętniej bym je spędziła przy kieliszku wina i ciastku domowej roboty. Niestety nie wszyscy podzielają moje poglądy, więc coś tam szykuję, ale bez przesady. Do ozdób nie mam zdolności, więc mało stroików.

Powodzenia w nawożeniu. Aura taka, że mogłabym pracować w ogrodzie, gdyby to miało sens i tak mnie niektórzy mają za wariata

Nie daj się melancholii, wiosna blisko.
A jóż dawno tu na wsi jestem świrem ale cóż zrobić ogród jest moim lekarstwem w nim się czuję bezpieczny wczoraj pracowałem w nim do prawie braku sił żeby wszystkie złe emocję odeszły Aura mi nie przeszkadza do puki temperatury pozwalają pracować w ogrodzie to to robię bo gdzie mogę uciekać
Kondzio 22:38, 17 gru 2014

I znowu wyszedłem za marudę do zobaczenia może po nowym roku się odezwę
Gabriela 22:58, 17 gru 2014

Obornik w samochodzie, to i mój ojciec kiedyś woził. Pod pomidorki, krowi. Się wywietrzyło i już.
mira 23:00, 17 gru 2014

Kondzio napisał(a)
pszczolko załatwiłem sobie spora ilośc ale nie przekompostowanego niestety dopiero robie z niego przyme na następny rok a takiego przekompostowanego zazdroszcze pewnie mi tez zabraknie znając życie ale zamierzam od wiosny zasilać ziemie ekologicznymi środkami i mam nadzieje ze wystarczy

Ależ ja Cię rozumę i zazdroszczę, że sobie tak robisz, warzywka będą rewelacyjne.

pozdrawiam
do Nowego Roku !
Anita1978 23:09, 17 gru 2014

I ja pozdrówka zostawiam
WilczaGora 07:57, 18 gru 2014

a ja Ci Kondziu życzę na te wszystkie Twoje smutki i frustracje....
leniwych, spokojnych, rodzinnych Świąt
i pozytywnego, dużego "skoku" w Nowy, Dobry 2015 Rok !!!

Wilczyca
Kondzio 08:49, 18 gru 2014

Gabriela napisał(a)
Obornik w samochodzie, to i mój ojciec kiedyś woził. Pod pomidorki, krowi. Się wywietrzyło i już.
no to ulżyło mi ze nie tyłka ja jeden tak robi hi hi hi