Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

sylwia_slomc... 11:12, 14 lip 2015

Kondzio czuję się zaproszona, ale ja również zapraszam do mnie, nie do wiary, że Twój ogród ma tylko 5 lat, ale to mnie ogromnie pocieszyło i zmotywowało, znaczy za 5 lat u mnie też będzie ładnie., zajrzyj na mapkę mój ogródek już naniesiony, napisałam u mnie w wątku- że trochę nas jest w okolicy i można by taki rajd ogrodowy zorganizować np. co tydzień lub dwa spotkanie w innym ogrodzie? Jak myślisz przeszłoby? Byliby chętni?
Kondzio 11:14, 14 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kondzio czuję się zaproszona, ale ja również zapraszam do mnie, nie do wiary, że Twój ogród ma tylko 5 lat, ale to mnie ogromnie pocieszyło i zmotywowało, znaczy za 5 lat u mnie też będzie ładnie., zajrzyj na mapkę mój ogródek już naniesiony, napisałam u mnie w wątku- że trochę nas jest w okolicy i można by taki rajd ogrodowy zorganizować np. co tydzień lub dwa spotkanie w innym ogrodzie? Jak myślisz przeszłoby? Byliby chętni?

Świętny pomysł, my jesteśmy chętni...
Ewa777 11:45, 14 lip 2015

Konrad, bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać w realu i chociaż trochę porozmawiać Pozdrawiam
ana_art 12:33, 14 lip 2015

Konrad już na fb pisałam o tych drzwiach są boskie!!!
ule chętnie bym zaadoptowała do siebie ale przy tak małej działce obawiam się o dzieci, a właściwie o pszczoły by dzieci im nie 'przeszkadzały'
Kondzio 12:38, 14 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Konrad, bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać w realu i chociaż trochę porozmawiać Pozdrawiam

Mnie też było bardzo miło Ciebie poznać
Kondzio 12:41, 14 lip 2015

ana_art napisał(a)
Konrad już na fb pisałam o tych drzwiach są boskie!!!
ule chętnie bym zaadoptowała do siebie ale przy tak małej działce obawiam się o dzieci, a właściwie o pszczoły by dzieci im nie 'przeszkadzały'

Dzieci i pszczoły to faktycznie niebezpieczne połączenie, w szczególności jeśli nie są oddzielone
tengel27 13:34, 14 lip 2015

A gdzie foty leniuszku
Kondzio 13:41, 14 lip 2015

tengel27 napisał(a)
A gdzie foty leniuszku
Ja ci dam leniuszka wczoraj robiłem w ogrodzie do 22:00 po pracy dzisiaj od 10:00 Zrobiłem przegląd pszczół po dodawałem ramki z węzą sprawdziłem Matki i zaraz lecę warzywnik plewić bo jest zachwaszczony okropnie To ty jesteś leniuszkiem bo wylegujesz się na kanapie zamiast wziąć się za robotę hi hi hi
tengel27 13:52, 14 lip 2015

Kondzio napisał(a)
Ja ci dam leniuszka wczoraj robiłem w ogrodzie do 22:00 po pracy dzisiaj od 10:00 Zrobiłem przegląd pszczół po dodawałem ramki z węzą sprawdziłem Matki i zaraz lecę warzywnik plewić bo jest zachwaszczony okropnie To ty jesteś leniuszkiem bo wylegujesz się na kanapie zamiast wziąć się za robotę hi hi hi

No wiesz... ja mam jeszcze urlop
adom1206 14:21, 14 lip 2015

To jak już ogarniecie u siebie to do mnie zapraszam.Roboty starczy dla was dwóch,bo do urlopu u mnie daleko jeszcze