Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Welka 23:36, 13 lip 2015

Dam się pokroić za zdjęcia zapakowanego samochodu, ale muszą być na nim wszystkie roślinki i akcesoria ogrodowe
Buziaki
rozark 08:20, 14 lip 2015

Kondziu, miło było cię poznać i do zobaczenia w czwartek
myszorek 08:26, 14 lip 2015

Kondzio, Kondzio, gdzieś Ty był, że ja o Tobie zapomniałam. Już widzę, że z ogrodu nie wyłaziłeś. Jak tu wszystko wypiękniało! Idę jeszcze raz oglądać.
Kondzio 10:50, 14 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kondzio no co ja Ci mogę nowego napisać, kiedy za każdym razem jak spaceruję po Twoim ogrodzie to mi dech zapiera i mowę odejmuje taki raj na ziemi stworzyłeś, zastanawiam się ile lat temu pierwszy raz posadziłeś na tym terenie pierwszą roślinkę, bo pierwsze Twoje zdjęcia już pokazują ogród pięknie przygotowany i z pomysłem na całość, no i nie doczytałam, albo już zapomniałam czy ty całość sam wymyśliłeś czy ktoś pomagał przy projekcie bo jest rewelacyjnie. Mus kiedyś zobaczyć na żywo i wzajemnie czuj się zaproszony, choć u mnie nie ma się jeszcze za bardzo czym zachwycać, ale kiedyś roślinki przecież urosną. Bajecznie u Ciebie.Nigdzie bym się z takiego ogrodu nie ruszyła nawet na krok.

Zdecydowanie przesadzasz, pierwszą roślinkę prawdopodobnie posadziliśmy w 2007 roku, a ogród jaki widać na początku pierwszego wątku został zrobiony w 2010 r. (prawie nic w nim nie było). Ten pierwotny ogród z 2010 r. był zaprojektowany przez projektanta i zrobiony przez firmę ogrodniczą, ale z tego projektu już prawie nic nie zostało, poza założeniem podziału na pokoje oraz kształtem rabat w części ogrodu wokół domu, położeniem tarasu w ogrodzie i kształtem strumienia. Reszta to nasze pomysły, które zresztą jak widać na wątkach wielokrotnie się zmieniały i ewoluowały. Jeśli tylko chcesz zobaczyć na żywo, zapraszamy Nie bądź taka skromna jeśli chodzi o Twój ogród
Milka 10:53, 14 lip 2015

Kondzio napisał(a)

Irenko szkoda, że nie było Cie na spotkaniu Miło by Was znowu spotkać, nie wybieracie się do Krakowa?

Wybieramy, tak liczę po cichu, że Was i Alinkę zdążymy oblecieć
Kondzio 10:55, 14 lip 2015

Welka napisał(a)
Dam się pokroić za zdjęcia zapakowanego samochodu, ale muszą być na nim wszystkie roślinki i akcesoria ogrodowe
Buziaki

Tak od razu pokroić Miło było was znowu spotkać...
Kondzio 10:56, 14 lip 2015

rozark napisał(a)
Kondziu, miło było cię poznać i do zobaczenia w czwartek

Nam też było miło Do zobaczenia!
Kondzio 10:57, 14 lip 2015

myszorek napisał(a)
Kondzio, Kondzio, gdzieś Ty był, że ja o Tobie zapomniałam. Już widzę, że z ogrodu nie wyłaziłeś. Jak tu wszystko wypiękniało! Idę jeszcze raz oglądać.

Ogród i 2 wyjazdy urlopowe... Dzięki, jak się odrobię z pracą wstawię nowe zdjęcia
Kondzio 11:01, 14 lip 2015

Milka napisał(a)

Wybieramy, tak liczę po cichu, że Was i Alinkę zdążymy oblecieć

To do zobaczenia!
Milka 11:03, 14 lip 2015

Tak szczegóły kiedy już telefonicznie uzgodnimy