Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Nikita 16:00, 19 lip 2015

No nareszcie do Was dotarłam z oficjalnymi podziękowaniami (niedoczas jak zawsze + problemy zdrowotne mojego sierściucha). Dziękuję za możliwość oglądnięcia tak cudownego ogrodu. Nigdy do tej pory nie widziałam tak zaaranżowanego ogrodu i powiem szczerze, że moja prywatna klasyfikacja ogrodów na O. została poważnie przeorganizowana. Powiem nawet, że jesteście w ścisłej czołówce...a nawet w pierwszej piątce otwierającej peleton! Wielki szacun i gratulacje dla Was!!!
Na pamiątkę kilka fotek przedogródka, bo podobno masz mało zdjęć tej części wspaniałego ogrodu

No i koniecznie muszę napisać....przeeeeepyszny serniczek! Przepis już do mnie dotarł...jeszcze raz wielkie dzięki!
mira 17:31, 19 lip 2015

Pisałeś kiedyś o 5 wnętrzach ale dopiero Bogdzia uświadomiła mi to bardziej.
Oczywiście ślinię się na serniczek - tajemnica to jaja sądzę stół widziałam i bukiet też wypatrzyłam, mam nadzieję że sam nie piekłeś.
Rabatki kwietne piękne, mam nadzieję kiedyś na fotki warzywne.

pozdrawiam
Roma 19:02, 19 lip 2015

Nareszcie znalazł się ktoś kto zrobił i wstawił fotki przedogródka bo jak pytałam jak wygląda to koledzy mieli kłopoty z prezentacją. O przepis na serniczek poproszę na pw.
Matka 19:28, 19 lip 2015

Kondziu, a czy zakupując ule miałeś wiedzę o pszczółkach?czy przyszło samo?bo ja się też zastanawiam nad ulami stąd pytam.
marzena 21:57, 19 lip 2015

Kondzio, poogladałam sobie Twój ogród ( chyba głównie dzięki Nikicie), no bardzo pięknie jest, super to wszystko zrobiłeś domyślam się, ile pracy Cię to kosztowało ! ale efekt świetny,
pozdrawiam
Ewa777 23:35, 19 lip 2015

Przedogródek wymiata Takie cudne hortensje przed nami ukrywałeś Wszystkie pokoje Waszego ogrodu mnie urzekają Jest cudnie Domyślam się, że z dnia na dzień ogród się zmienia, bo ciągle coś nowego kwitnie Pozdrawiam
Kondzio 10:28, 20 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie ma obawy, bo zakochana jestem w Twoim ogrodzie bez pamięci

Kondzio 10:29, 20 lip 2015

Roma napisał(a)
Trzeba było gości aby wreszcie zobaczyć to co tak skrzętnie ukrywaliście.

A tam znowu ukrywaliśmy...
Kondzio 10:30, 20 lip 2015

Nikita napisał(a)
No nareszcie do Was dotarłam z oficjalnymi podziękowaniami (niedoczas jak zawsze + problemy zdrowotne mojego sierściucha). Dziękuję za możliwość oglądnięcia tak cudownego ogrodu. Nigdy do tej pory nie widziałam tak zaaranżowanego ogrodu i powiem szczerze, że moja prywatna klasyfikacja ogrodów na O. została poważnie przeorganizowana. Powiem nawet, że jesteście w ścisłej czołówce...a nawet w pierwszej piątce otwierającej peleton! Wielki szacun i gratulacje dla Was!!!
Na pamiątkę kilka fotek przedogródka, bo podobno masz mało zdjęć tej części wspaniałego ogrodu

No i koniecznie muszę napisać....przeeeeepyszny serniczek! Przepis już do mnie dotarł...jeszcze raz wielkie dzięki!

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowe. Zdjęcia zrobiłaś bardzo fajne i wreszcie możemy pokazać przedogródek, bo my zawsze o nim zapominamy
Kondzio 10:31, 20 lip 2015

mira napisał(a)
Pisałeś kiedyś o 5 wnętrzach ale dopiero Bogdzia uświadomiła mi to bardziej.
Oczywiście ślinię się na serniczek - tajemnica to jaja sądzę stół widziałam i bukiet też wypatrzyłam, mam nadzieję że sam nie piekłeś.
Rabatki kwietne piękne, mam nadzieję kiedyś na fotki warzywne.

pozdrawiam

Dzięki za miłe słowa, przepis oczywiście można podać, a tajemnicą oczywiście jajka od naszych kurek