Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 10:32, 20 lip 2015

Roma napisał(a)
Nareszcie znalazł się ktoś kto zrobił i wstawił fotki przedogródka bo jak pytałam jak wygląda to koledzy mieli kłopoty z prezentacją. O przepis na serniczek poproszę na pw.

Wysyłam przepis na pw
Kondzio 10:34, 20 lip 2015

Bogda napisał(a)
Kondziu, a czy zakupując ule miałeś wiedzę o pszczółkach?czy przyszło samo?bo ja się też zastanawiam nad ulami stąd pytam.

Musiałem udać się oczywiście do pszczelarza po pomoc, dużo czytałem i ogłądałem...
Kondzio 10:35, 20 lip 2015

marzena napisał(a)
Kondzio, poogladałam sobie Twój ogród ( chyba głównie dzięki Nikicie), no bardzo pięknie jest, super to wszystko zrobiłeś domyślam się, ile pracy Cię to kosztowało ! ale efekt świetny,
pozdrawiam

Bardzo dziękuje za pochwały
Kondzio 10:36, 20 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Przedogródek wymiata Takie cudne hortensje przed nami ukrywałeś Wszystkie pokoje Waszego ogrodu mnie urzekają Jest cudnie Domyślam się, że z dnia na dzień ogród się zmienia, bo ciągle coś nowego kwitnie Pozdrawiam

Staraliśmy się tak planować nasadzenia, żeby o każdej porze coś się działo w ogrodzie. Dzięki za miłe słowa
12:00, 20 lip 2015
Kondzio napisał(a)

Staraliśmy się tak planować nasadzenia, żeby o każdej porze coś się działo w ogrodzie!. Dzięki za miłe słowa

o i to jest własnie całe sedno kwitnących dobrych rabat

ja to dopiero pojełam w zeszłym roku i już mi jest zdecydowanie łatwiej coś wymysleć
Kondzio 12:43, 20 lip 2015

eee_taam napisał(a)

o i to jest własnie całe sedno kwitnących dobrych rabat

ja to dopiero pojełam w zeszłym roku i już mi jest zdecydowanie łatwiej coś wymysleć

Właśnie planując myśleliśmy o każdej porze roku/okresie roku na rabacie
rozajerycha 12:51, 20 lip 2015

Nikita napisał(a)
No nareszcie do Was dotarłam z oficjalnymi podziękowaniami (niedoczas jak zawsze + problemy zdrowotne mojego sierściucha). Dziękuję za możliwość oglądnięcia tak cudownego ogrodu. Nigdy do tej pory nie widziałam tak zaaranżowanego ogrodu i powiem szczerze, że moja prywatna klasyfikacja ogrodów na O. została poważnie przeorganizowana. Powiem nawet, że jesteście w ścisłej czołówce...a nawet w pierwszej piątce otwierającej peleton! Wielki szacun i gratulacje dla Was!!!
Na pamiątkę kilka fotek przedogródka, bo podobno masz mało zdjęć tej części wspaniałego ogrodu

No i koniecznie muszę napisać....przeeeeepyszny serniczek! Przepis już do mnie dotarł...jeszcze raz wielkie dzięki!

Konrad w swoim żywiole!
Na serniczek ślinianki włączone
Pozdrawiam
Pszczelarnia 13:33, 20 lip 2015

A mnie zainteresował ten szezlong ogrodowy - łóżko? Kto je kuł? Poproszę o szerszą informację sprzedażową (na PW).
To jest świetny mebel!

Ogród zachwyca. Brak słów uznania.
Tess 13:39, 20 lip 2015

Konrad, obejrzałam na chałupkach zdjęcia Twojego ogrodu i powiem, że chytrus z Ciebie straszny. Tak mało fotek pokazujesz... Gapiłam się na niektóre zdjęcia i zastanawiałam się, czy to też u Kondzia...?

Ogród przepiekny.... Zazdroszczę, że umiesz tak skomponować bylinowe rabaty, żeby stale coś kwitło.
Ja przerabiam rabatę na wsi, i za groma nie wiem, co do jeżówki i przegorzanu dodać, żeby całością było...

Ale wpadłam w innej sprawie - jaki masz filtr, dyfuzor czy jak to się nazywa - w oczku? Miałam jakąś staroć prehistoryczną, która właśnie dokonała żywota i muszę coś kupić na szybko. Możesz cos polecić?
Kondzio 17:16, 20 lip 2015

rozajerycha napisał(a)

Konrad w swoim żywiole!
Na serniczek ślinianki włączone
Pozdrawiam