Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 22:04, 26 lip 2015

07_Rene napisał(a)
Dziekuję bardzo za zaproszenie. Wasz ogród jest niesamowicie cudowny!Bardzo mile spędza się czas w takim towarzystwie. Zrobiłam mnóstwo zdjęć (aż 175!). Ciężko się zdecydować, które upublicznić Chyba część wrzucę u Was - mogę???, a część u siebie.

Na początek zostawiam wspaniały bukiet kwiatów, który był na stole. W połączeniu ze stylową cukiernikcą są dobrą zapowiedzią tego, co będzie dalej... czyli dużo kwiecia i wysmakowane dodatki

Oczywiscie,ze mozesz upublicznić nawet wszystkie.Bardzo było nam miło, ze tak ciepła i pozytywnie zakręcona osoba jak ty nas odwiedziła
Kondzio 22:06, 26 lip 2015

eee_taam napisał(a)
byłam widziałam

Dzięki za gościnę ...miło było Ciebie, Andrzeja oraz pozostałych twoich gości poznać

na żywo to ten ogród jest super w altanie suto zastawiony stół no i mocno urzekajacy hortensjowy przedogródek.

Ale największe wrażenie robią rabaty angielskie z krurami i warzywnikiem tworzą komplet

zdjęcia nieoddają pełnego uroku Na żywo to ten ogród jest super!

dzięki
Wielkie dzieki,tym bardziej, iż wiemy, ze jesteś wymagająca i komplementów nie rzucasz każdemu, a jak cos Ci sie nie podoba mówisz wprost i bez ogródek.Fajnie, ze mamy podobny gust i oczekiwania
Kondzio 22:06, 26 lip 2015

rozajerycha napisał(a)
Kondziu będzie miał gości ...
Pozdrawiam Kolegę
Martek
22:15, 26 lip 2015
Kondzio napisał(a)
Wielkie dzieki,tym bardziej, iż wiemy, ze jesteś wymagająca i komplementów nie rzucasz każdemu, a jak cos Ci sie nie podoba mówisz wprost i bez ogródek.Fajnie, ze mamy podobny gust i oczekiwania

tez już wiecie??? łomatko ciekawe skąd???

jestem pod wrażeniem waszego ogrodu....obejrzalam perwszy wątek i prawie łyse rabaty ...naprawdę super ogrodnikami jesteście) w tak krótkim czasie taki ogród wyczarować.
czy Maja - ta Maja już się wprosiła na filmowanie?
Kondzio 22:18, 26 lip 2015

eee_taam napisał(a)

tez już wiecie??? łomatko ciekawe skąd???

jestem pod wrażeniem waszego ogrodu....obejrzalam perwszy wątek i prawie łyse rabaty ...naprawdę super ogrodnikami jesteście) w tak krótkim czasie taki ogród wyczarować.
czy Maja - ta Maja już się wprosiła na filmowanie?
wystarczy poczytać twoje wpisy na forum,zeby wiedzieć, ze wiesz,czego chcesz
07_Rene 22:23, 26 lip 2015

Kondzio napisał(a)
Oczywiscie,ze mozesz upublicznić nawet wszystkie.Bardzo było nam miło, ze tak ciepła i pozytywnie zakręcona osoba jak ty nas odwiedziła

Wybrałam 40, ale dzis nie udami sie się dodać wszystkich.

Gości przywitał przedogródek z wypasionymi hortensjami

Drzwi w ogrodzie jest kilka - to już wiecie...

a za drzwiami piekne kwiecie

nicol21 22:27, 26 lip 2015

Kondziu - rewelacja! Dawno u Ciebei nie byłam. A tu tak pięknie i energetycznie masz. Drzwi do dalszej części ogrodu świetne! Warzywnik też super. A altana bardzo nastrojowa!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
22:28, 26 lip 2015
Kondzio napisał(a)
wystarczy poczytać twoje wpisy na forum,zeby wiedzieć, ze wiesz,czego chcesz

no to mam charakterek ..a ty dobry obserwator
07_Rene 22:29, 26 lip 2015

Było czułe powitanie...

a nawet na rękach bujanie....

Gospodarze bardzo mili, bardzo nas wszyskich polubili

07_Rene 22:32, 26 lip 2015

Rabaty wymuskane... perfecto