Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

JulkAd 16:49, 27 lip 2015

Kondziu szmat czasu nie zwiedzałam Twojego ogrodu, ale oczami zwiedzających zachwyca niesamowicie w tym roku...pozdrówka zostawiam
Ewa777 16:50, 27 lip 2015

Dziewczynom bardzo dziękuję za te relacje i zdjęcia Jednak Konrad nie chwalisz się wszystkimi swoimi zakątkami, a masz naprawdę bajecznie Piękny tajemniczy ogród Wspaniale go stworzyliście razem
Urszulla 16:57, 27 lip 2015

Jeszcze raz obejrzałam Twój ogród oczami innych. Jest super, nie potrafiłabym zrobić takich kwitnących rabatta czarnuszka też mi w oko wpadła.
Margarete 17:14, 27 lip 2015

Kolejny raz obejrzałąm wasz ogród Konrad oczami innych i coraz bardziej mi sie podoba, coraz bardziej żałuje że nie mogłam tam u ciebie byc....eh, nadrobimy to
Nie bede sie powtarzac ....pieknie i kropka.
Kondzio 17:37, 27 lip 2015

eliza3 napisał(a)
Konrad, nic dzisiaj pożytecznego nie zrobiłam, bo siedzę w Twoim ogrodzie
Jeszcze raz muszę powiedzieć, że jestem zauroczona Twoją angielską rabatą (i nie tylko angielską)... masz chłopaku gust, zapał i jesteś bardzo konsekwentny w dążeniu do celu... jeszcze raz gratuluję.

Dzięki
Kondzio 17:39, 27 lip 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Piękny ogród Kondziu i super spotkanie ogrodowiskowe. Pięknie a goście sama Elita ogrodowiskowa. Pozdrawiam

Goście byli wspaniali. Dzięki za pochwały!
Kondzio 17:40, 27 lip 2015

JulkAd napisał(a)
Kondziu szmat czasu nie zwiedzałam Twojego ogrodu, ale oczami zwiedzających zachwyca niesamowicie w tym roku...pozdrówka zostawiam

Dziękuję i również pozdrawiam
Kondzio 17:40, 27 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Dziewczynom bardzo dziękuję za te relacje i zdjęcia Jednak Konrad nie chwalisz się wszystkimi swoimi zakątkami, a masz naprawdę bajecznie Piękny tajemniczy ogród Wspaniale go stworzyliście razem

Dziękujemy
Kondzio 17:42, 27 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Jeszcze raz obejrzałam Twój ogród oczami innych. Jest super, nie potrafiłabym zrobić takich kwitnących rabatta czarnuszka też mi w oko wpadła.

Czarnuszka jest bardzo wdzięczną rośliną i dodaje lekkości rabatom, atrakcyjnie wygląda również po przekwitnieniu. Dziękuję za pochwały
Kondzio 17:42, 27 lip 2015

Margarete napisał(a)
Kolejny raz obejrzałąm wasz ogród Konrad oczami innych i coraz bardziej mi sie podoba, coraz bardziej żałuje że nie mogłam tam u ciebie byc....eh, nadrobimy to
Nie bede sie powtarzac ....pieknie i kropka.

Dziękuję i ponownie zapraszam