Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

alinak 23:06, 23 kwi 2014

ale zrobiłeś fajną wstążkę z szafirków ..już 3 lata się przymierzam że wszystkie moje zbiorę w taką falę ...tyle tego się nasiało ..i jakoś nie mogę się zebrać ...
Kondzio 23:24, 23 kwi 2014

alinak napisał(a)
ale zrobiłeś fajną wstążkę z szafirków ..już 3 lata się przymierzam że wszystkie moje zbiorę w taką falę ...tyle tego się nasiało ..i jakoś nie mogę się zebrać ...
zaprosisz na kawę to zrobimy razem hi hi hi hi
Kondzio 23:25, 23 kwi 2014

makkasia napisał(a)
Konrad ja tegoroczna wiosną bardzo się cieszę bo jest wyjątkowa nie pamiętam takiej...latam po ogrodach ogrodowiskowych i napawam się nią ...u Ciebie zaimponowały mi szafirki i niesamowita kolekcja powojników o soczystości trawy nie wspomnę ...piękną wiosnę mamy!!!!
ściskam
odpisalem u ciebie hi hi
AgnieszkaW 23:31, 23 kwi 2014

Ja mam to samo z szafirkami, co Alinka Kondziu, u Ciebie to taki porządeczek, że mucha nie siada
Kondzio 23:38, 23 kwi 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ja mam to samo z szafirkami, co Alinka Kondziu, u Ciebie to taki porządeczek, że mucha nie siada
hi hi hi staram sie jakoś to wszystko trzymać w ryzach hi hi hi trzeba zaprosić nas na kawę to zrobimy porządek i wszystko uporzadkujemy hi hi hi
mira 08:37, 24 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
też mi sie podoba bedzie się pioł po orzechu hi hi hi

Też mam clematisa Stolwijk Gold - też posadziłam pod drzewem stara wiśnia obsadzona bluszczem i śmignał mi szybko ma ładne listki delikatny kolor a kwiatki nie granatowe a raczej błękitne bardzo pastelowe może powinnam coś mu sypnąć

zastanów się bo ponoć pod orzechem nic nie rośnie tak słyszałam, choć u mojego sasiada pnie się po orzechu cudnie trzmielina

poproszę o ładne fotki białego psiego zęba z listkami / tego z uszami super hihih/
mira 08:39, 24 kwi 2014

i zapomniałam dodać - proszę potwierdź - skoszona trawa na ładnym trawniku i brzytwiaste krawędzie to podstawa sukcesu co??
bartek_luberda 17:04, 24 kwi 2014

Ogród piękny zadbany a mebelki rewelacja
Mirka 18:47, 24 kwi 2014

Ja na fotki przyszłam a tu sama pisanina no nic mus na bieżąco być
Kondzio 20:01, 24 kwi 2014

mira napisał(a)
i zapomniałam dodać - proszę potwierdź - skoszona trawa na ładnym trawniku i brzytwiaste krawędzie to podstawa sukcesu co??
nio zgadzam jak sa kanty i ładna trawa nie widać nie przeplewionych rabat bo wzrok sie na tym skupia hi hi hi