Kondzio - piękne fotki zapodałeś. Szafirki zrobiły na mnie bardzo duże wrażenie - ale ich masz - a co tam masz jak przekwitną??? I te białe tulipany pod trzmielinami - cudnie to wygląda. A to niebiesko kwitnące przy tulipanach to co to jest ? barwinek czy mi się wydaje? Bardzo ładnie w ogrodzie i bardzo ładne zdjęcia. Coś czytam że kurki się opóźniają... Pogodnych, spokojnych Świąt Konrado
no tam jest dużo posadzone róże i inne byliny będzie tam rabata biało żółto niebieska kurki się opużnia ale co tam ważne że będą hi hi hi tak barwinek bardzo pasuje wszystko ze sobą hi hi hi
Przepiękne zdjęcia Kondziu i coś Ci jeszcze powiem, kocham twój ogród, wirtualne kury hi hi hi... i psa do tego .....Mam Dalmatyńczyka, Kaukaza ale kiedyś kupię sobie jeszcze takiego....
Pozdrawiam
To ja sie jeszcze dopytam - jak długo masz te trzmieliny że one już takie wielkie "głowy" mają...? I czy Ty tam masz cienisto? bo jakoś tak mi się wydaje, że tulipany to słonko bardziej wolą a barwinek to raczej cień... a tutaj tak wszystko ładnie razem i bardzo fajnie to wygląda. To miejsce ma już chyba troche latek...