jednak ty jestes z tych ludzi co to lubią po d...dostawać))) bo jak juz dobrze dostaniesz to i foty wrzucisz .....ogód masz bylinowy wiec widok jest właściwy ....zwlaszcza ze tulipanów w duzych masach nasadziłes...i kolorek energetyczny stosowny do stylu w ogrodzie.
skrzynie warzywne kończę ...już m-c temu wysiałam marchewke i pietruszke ....dopiero co wzeszły ...a już mi nornica tam grasuje ...masakra z tymi gadami ..ale Sylwia pisała ze górą przechodzą bez problemu będę truć ..bo moje równe rzadki sa już pijane
w zeszłym roku połowę marchwi mi gadziny wyrżarły...w tym roku widze że stołówkę szybko odnalazły nawet za szybko!
PS. deski u mnie w tartaku nie heblowane są - szkoda czasu na szlifowanie ......ale ja zamawiałam na składzie budowlanym heblowane - gotowe do malowania! nie wiele droższe ...bo w marketach krakowskich drożyzna fest.
wysłałam ci ..tam chyba do 17 czynne dzwoń do skutku ..bo jak nie odbiera to chodzi po placu ...ale nie mam komórki do nich ..bo T tam zwykle jedzie nie dzwoni.