Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

19:35, 26 kwi 2016
Kondzio napisał(a)
jeszcze sporo pracy-za warzywnik się jeszcze nie zabrałem, ale szukam tartaku, bo zamierzam zrobić podwyższone rabaty w kształcie istniejących.Dotychczas miałem warzywa zjadane przez nornice

jednak ty jestes z tych ludzi co to lubią po d...dostawać))) bo jak juz dobrze dostaniesz to i foty wrzucisz .....ogód masz bylinowy wiec widok jest właściwy ....zwlaszcza ze tulipanów w duzych masach nasadziłes...i kolorek energetyczny stosowny do stylu w ogrodzie.

skrzynie warzywne kończę ...już m-c temu wysiałam marchewke i pietruszke ....dopiero co wzeszły ...a już mi nornica tam grasuje ...masakra z tymi gadami ..ale Sylwia pisała ze górą przechodzą bez problemu będę truć ..bo moje równe rzadki sa już pijane

w zeszłym roku połowę marchwi mi gadziny wyrżarły...w tym roku widze że stołówkę szybko odnalazły nawet za szybko!

PS. deski u mnie w tartaku nie heblowane są - szkoda czasu na szlifowanie ......ale ja zamawiałam na składzie budowlanym heblowane - gotowe do malowania! nie wiele droższe ...bo w marketach krakowskich drożyzna fest.
Kondzio 19:44, 26 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Bingo! To już jesteś ogrodnik 100%!
Kondzio 19:45, 26 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

jednak ty jestes z tych ludzi co to lubią po d...dostawać))) bo jak juz dobrze dostaniesz to i foty wrzucisz .....ogód masz bylinowy wiec widok jest właściwy ....zwlaszcza ze tulipanów w duzych masach nasadziłes...i kolorek energetyczny stosowny do stylu w ogrodzie.

skrzynie warzywne kończę ...już m-c temu wysiałam marchewke i pietruszke ....dopiero co wzeszły ...a już mi nornica tam grasuje ...masakra z tymi gadami ..ale Sylwia pisała ze górą przechodzą bez problemu będę truć ..bo moje równe rzadki sa już pijane

w zeszłym roku połowę marchwi mi gadziny wyrżarły...w tym roku widze że stołówkę szybko odnalazły nawet za szybko!

PS. deski u mnie w tartaku nie heblowane są - szkoda czasu na szlifowanie ......ale ja zamawiałam na składzie budowlanym heblowane - gotowe do malowania! nie wiele droższe ...bo w marketach krakowskich drożyzna fest.
a dasz mi moze namiary dzwoniłem dzisiaj do czterech i nikt nie odpowiada
Kondzio 19:46, 26 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hania to ma oko Pięknie jest i oczywiście będzie jeszcze piękniej znając Wasz zapał
no ma juz nic nie bedzie zmienione bo juz nic nie planuje
Kondzio 19:47, 26 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
o maj o maj a ja szklarenki Haniu nie mam ale sie rozgladamy juz

Kondradzie ciekawa jestem kto pierwszy wymaluje swoje drzwi, bo ja mam zamiar przed zamocowaniem je wyczyscic ze starej farby i pomalowac.

pewnie ty bo ja jeszcze nie wiem na jaki kolor
Kondzio 19:48, 26 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Zawsze moze być piękniej, lepiej, więcej, ale po co? Ciesz się tym co masz bo stworzyliście cudeńko .
wiem masz racje ale ja z tych co wiecznie mu mało
Kondzio 19:48, 26 kwi 2016

Mirka napisał(a)
Konrad wiosna piękna Magnolek masz kilka śliczne są ta cytrynowa mi się bardzo podoba.Co przybyło?Hm wydaje mi sie że są drugie drzwi
szklarenka powstała w sadzie
Mirka 19:51, 26 kwi 2016

Kondzio napisał(a)
szklarenka powstała w sadzie
No patrz ślepota jedna ze mnie skupiłam się na drzwiach. A i okulary mam na nosie
Kondzio 19:54, 26 kwi 2016

Mirka napisał(a)
No patrz ślepota jedna ze mnie skupiłam się na drzwiach. A i okulary mam na nosie
20:19, 26 kwi 2016
Kondzio napisał(a)
a dasz mi moze namiary dzwoniłem dzisiaj do czterech i nikt nie odpowiada

wysłałam ci ..tam chyba do 17 czynne dzwoń do skutku ..bo jak nie odbiera to chodzi po placu ...ale nie mam komórki do nich ..bo T tam zwykle jedzie nie dzwoni.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies