Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 08:56, 28 kwi 2016

mira napisał(a)
Nooooo wreszcie jak zwykle cuda piękne rośliny i pokoje ten jagodowiec uroczy a podoba mi się ten kosaciec bialo zolty masz moze zarosle tego?
Szklarnie pokaz bo z zazdrości pękam
Ja nie wiem jak ty to ogarniasz kury pszczoły i tyle pokoi do ogarnięcia nie na jednego
Pozdrawiam
szklarnia nie skończona wiec nie pokaze hi hi hi Wlasnie nie ogarniam dzisiaj lisy załatwiły nam czterech członków rodziny pierzastej
anka_ 08:56, 28 kwi 2016

Kondzio napisał(a)
Ja dzisiaj miałem napad lisów załatwiły mi dwie perliczki i dwie kury
Szkoda, zwłaszcza perliczek...
U sąsiadów lisy zap... po siatce jak po drabince. My z braku kasy grodziliśmy zgrzewaną i tej nie ruszają. Ale wcześniej ginęło dużo.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kondzio 08:58, 28 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
moje drzwi dostana bawarski kolor
tylko farbe musze kupic a z tym u nie krucho, nie lubie po sklepach lazic
ja nie lubie po marketach spożywczych chodzić uwielbiam za to po ciuchowych i budowlano roślinnych Tylko jeszcze jak by była jakas kasa zeby muc tam kupować
Kondzio 09:01, 28 kwi 2016

anka_ napisał(a)
Szkoda, zwłaszcza perliczek...
U sąsiadów lisy zap... po siatce jak po drabince. My z braku kasy grodziliśmy zgrzewaną i tej nie ruszają. Ale wcześniej ginęło dużo.
oj szkoda bardzo sie przywiązaliśmy do nich Niestety to nasza wina bo zazwyczaj zamykamy je w kurniku z pergola na noc a wczoraj tak lało ze niechcialo nam sie wyjsć z domu by je zamknąć ale nie wiedzieliśmy ze tu sa lisy
Kondzio 09:02, 28 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

wysłałam ci ..tam chyba do 17 czynne dzwoń do skutku ..bo jak nie odbiera to chodzi po placu ...ale nie mam komórki do nich ..bo T tam zwykle jedzie nie dzwoni.
dzięki juz dzwoniliśmy
Mirka 09:06, 28 kwi 2016

Szkoda kurek czytałam o lisie jak on ci sie dostał do nich?
Gardenarium 09:06, 28 kwi 2016

Kondzio napisał(a)
buziaki Danuś zaglądam zawsze do ciebie i jestem na bieżąco na jakich żarówkach

Bulby

Instagram Ogrodowiska
07_Rene 09:14, 28 kwi 2016

W końcu się przebudziłeś po zimie. Ogród niby bylinowy, a już teraz mnóstwo koloru jest. Najbardziej urzekły mnie drzewa w sadzie.... Tworzą bardzo malownicze tło. Nornice to chyba jakiejś wścieklizny dostały, bo wszędzie dają popalić Tez mam szkody pomrozowe.
Kondzio 09:14, 28 kwi 2016

Mirka napisał(a)
Szkoda kurek czytałam o lisie jak on ci sie dostał do nich?
zeobily dzore pod siatka i poprostu weszły ech A tak je uwielbiał ze leciał pierwsze do nich po pracy
hanka_andrus 09:19, 28 kwi 2016

Żal kurek! Współczuję!