Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Basilikum 20:34, 26 kwi 2016

moje drzwi dostana bawarski kolor
tylko farbe musze kupic a z tym u nie krucho, nie lubie po sklepach lazic
mira 08:21, 27 kwi 2016

Nooooo wreszcie jak zwykle cuda piękne rośliny i pokoje ten jagodowiec uroczy a podoba mi się ten kosaciec bialo zolty masz moze zarosle tego?
Szklarnie pokaz bo z zazdrości pękam
Ja nie wiem jak ty to ogarniasz kury pszczoły i tyle pokoi do ogarnięcia nie na jednego
Pozdrawiam
renatamama3 12:58, 27 kwi 2016

Konrad ,zdjęć nie widzę ,to nie powzdycham ,słaby mam net , namiar na tartak Ci zostawiam ,Cholerzyn tuż przed Mnikowem ,przy drodze to zobaczysz ,ostatnio za 3 dechy 5 metrowe zapłaciłam 22 zł ,pan mi jeszcze je wedle życzenia uciął .pozdrawiam
Ps.wpadnę jutro na zdjęcia.
alinak 21:22, 27 kwi 2016

U mnie też tartak jest dość tani i na mejscu przycinają wsio na wymiar.
Ty to zamiast pracy ujmować to sobie dodajesz ......szklarnia???????. Sam mnie odwodziłeś od zamiaru, że roboty przy tym masa. ty oszukańcu jeden.Pozdrowienia dla wszystkich domowników.Mus się spotkać.
Dorota123 21:46, 27 kwi 2016

Wszystkie nowe zdjęcia zobaczyłam, masz dużo ciekawych roślinek. Ogród pięknie rozkwita.
chelll 22:35, 27 kwi 2016

I ja w tym roku startuje ze szklarenką ... Mam też kury i pszczoły ( te mojego ojca, ale na mojej działce). Tylko tak urokliwie jak u Was nie mam. Pozdrawiam!
Kondzio 08:50, 28 kwi 2016

chelll napisał(a)
I ja w tym roku startuje ze szklarenką ... Mam też kury i pszczoły ( te mojego ojca, ale na mojej działce). Tylko tak urokliwie jak u Was nie mam. Pozdrawiam!
Ale powoli bedziesz miec tak jak chcesz ale nie odrazu Krakow zbudowano Przegladalem twoj watek ani pszczol ani kur nie widziałem Ja dzisiaj miałem napad lisów załatwiły mi dwie perliczki i dwie kury
Kondzio 08:51, 28 kwi 2016

Dorota123 napisał(a)
Wszystkie nowe zdjęcia zobaczyłam, masz dużo ciekawych roślinek. Ogród pięknie rozkwita.
dziekuje
Kondzio 08:52, 28 kwi 2016

alinak napisał(a)
U mnie też tartak jest dość tani i na mejscu przycinają wsio na wymiar.
Ty to zamiast pracy ujmować to sobie dodajesz ......szklarnia???????. Sam mnie odwodziłeś od zamiaru, że roboty przy tym masa. ty oszukańcu jeden.Pozdrowienia dla wszystkich domowników.Mus się spotkać.
no tak ale powiedz mi czy miałabyś czas na szklarnie Wiesz ze spotkań z tobą to wiecznie mało hi hi hi
Kondzio 08:53, 28 kwi 2016

renatamama3 napisał(a)
Konrad ,zdjęć nie widzę ,to nie powzdycham ,słaby mam net , namiar na tartak Ci zostawiam ,Cholerzyn tuż przed Mnikowem ,przy drodze to zobaczysz ,ostatnio za 3 dechy 5 metrowe zapłaciłam 22 zł ,pan mi jeszcze je wedle życzenia uciął .pozdrawiam
Ps.wpadnę jutro na zdjęcia.
dzięki